Arama sonuçlarınız

1. I

Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları

Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları merhabalar, kendi teknemi önerebilirdim ama satıldı. şuanda bende tekne arıyorum. ama ilkinde oldugu gibi sakin telaşsız. zira arabacıyken aceleci davrandım biri hariç 5 klasigim oldu birini ancak satabildim. şimdi karavan peşndeyimki rahat ve uzun zaman...

2. I

dfm

merhaba arkadaşlar, henüz bugün haberdar oldum bu çin malı dfm sükseden. donanımı ve fiatı ilginç. alan yada kullanan arkadaşımız varmı acaba. formlarda hiçbir ipucu bulamadım. almayı düşünüyorum bilgilerinizi paylaşırmısınız. sevgiler
  3. I

2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) merhaba arkadaşlar, hanım arabaya el koydu beni zincirlikuyu köprü girişindeki otobüs duragından alabilecek bi hayırsever varmı acep karavanım da yok henüz biliyorsunuz:)

4. I

Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları

Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları yaşadıklarımı palylaşarak faydalı olmayı umut ediyorum. göcek te bir yelkenli kiralayarak (14 mt.10 ton) hem kus aldım hemde kız arkadaşımla tatil yaptık. arkasından adb mi aldım. sonrada ilk o koca teknenin verdigi abrama korkusuyla 5.65x2,10 yelkenlimi...
  5. I

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) hoşgelgin diyen yada demeye vakti olmayan tüm yoldaşları sevgiyle selamlıyorum. yelkenlim 5,65x2,10 ve kınalıada da konuşlu. çogunuz gibi dünya turu hayali kurdugumdan tabiki 30 luk bir yelkenli arayışlarım sürüyor. hatta enerjimi karavana verirsem denizi...

6. I

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) merhabalar efendim, 1960 divrigi dogumluyum. 2 yıllık emekli muhasebeciyim. işti çocuklardı derken nihayet özgürleşebildim. küçük bir yelkenlim olmasına ragmen kızarkadaşımla bu kışı ege yada akdeniz de geçirebilmek için eski hayalim karavanı hatırladım. 11...

7. I

2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) önemli bir aksilik çıkmazsa katılacagım. sizlerle tanışdıktan ve karavanlarınızı gördükten sonra karavanımı alacagım yada imalatına başlayacagım. görüşmek üzre selam ve sevgiyle...
  8. I

2000-2005 Arası Ducato Hazırlamak İstiyorum

merhaba arkadaşlar, işte bir çömez daha aranıza katıldı. sitenizi begendim ancak kullanumu bir muhasebeci mantıgına uygum degil sanırım. zira kişisel bilgilerimi gahi giremedim. herneyse ögreniriz. esasında yabancı degilimi, hepiniz gibi dogaya saygılı bir dogaseverim. minik bir yelkenlim var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri