Arama sonuçlarınız

1. E

20 Yorumdan Önce Dolaşma Hakkı Kısıtlaması Çok Saçma

Ynt: 20 Yorumdan Önce Dolaşma Hakkı Kısıtlaması Çok Saçma Kii... yanlış anlamayın siteye herhangi bi lafım yok çok güzel bi site ben sadece uygulamadan yana sıkıntımı ilettim Saglıcakla kalın iyi çalışmalar...

2. E

Ynt: 20 Yorumdan Önce Dolaşma Hakkı Kısıtlaması Çok Saçma googleye ürün çekimi yazdım sizin siteden bi arkaaşın ürün fotografları çektirmek için adam aradıgını okudum iletişimine tıkladıgımda zınt karşıma 20 yorum yapın yoksa yasak yani 20 yorum yapmışım yada yapmamışım buyrun noktalı virgülle...
  3. E

Camel Trophy Nedir ?

Ynt: Camel Trophy Nedir ? çok güzel.... sigaranın saglıga zararı var derler :)

4. E

BMW X6

Ynt: BMW X6 hayalim diyebiliirim ...
  5. E

Bozdağ’a, Kar Tutsun Diye 150 Bin Karaçam Dikilecek

Ynt: Bozdağ’a, Kar Tutsun Diye 150 Bin Karaçam Dikilecek hım......... ;)

6. E

8 Haziran Bisikletle Sıfır Kirlilik

Ynt: 8 Haziran Bisikletle Sıfır Kirlilik çok güzel bi organizasyona benziyor bisiklet alasım geldi gerçektenn :(:(:

7. E

Matematik Bir Oyundur ...

Ynt: Matematik Bir Oyundur ... yazdım konunun nasıl yönlendigini okumadan sadece başlıgı okuyarak ;)
  8. E

20 yorumdan önce dolaşma hakkı kısıtlaması çok saçma bende dolması için saçma sapan saga sola yazılar yazıyorum bence çook saçmaa ...
  9. E

Matematik Bir Oyundur ...

Ynt: Matematik Bir Oyundur ... matematik hayatın kendisidir herşeyde matematik vardır bakmasını bilene.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR