Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: karadeniz bölgesinde, lc bj 60 motor ve şanzıman usta yardımı lütfen..!
ilginize tekrar teşekkür ederim sayenizde ferhan ustayla tanıştım...
telefonda görüşmemize rağmen çok içten ve samimi davrandı.yapılacaklar konusunda hangi yolları izleyeceğimi parçaları nereden temin edeceğimi...
Ynt: karadeniz bölgesinde, lc bj 60 motor ve şanzıman usta yardımı lütfen..!
ilginize teşekkürler.ben samsundan katılıyorum konuştuğum arkadaşlar okadar farklı şeyler diyorki,bende uzaklığı önemli değil türkiyede bu işi en iyi kim yapıyorsa ona gideyim diyorum artık.ne zor işmiş meğer.ama pes...
merhaba arkadaşlar, forumda yeni üyeyim.bende birkaç gün evvel 87 model lc bj 60 aldım. aracı modifiye edeceğim önce işe motor,şanzıman ve defransiyelle başlayacağım. bunun için karadenizde işinin ehli motor ve şanzıman ustasına ihtiyacım var.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok...
Ynt: WJ Yükseltme Kiti
levent bey teşekkür ederim. 99 wj 4.7 kasalar off road da zayıfmı kalıyor,fakat ne varki daha şık bir kasa gönlüm hep ona kayıyor.
araç seçiminde yardımıcı olursanız sevinirim.
Ynt: WJ Yükseltme Kiti
üstad merhaba araç çok hoş olmuş elinize sağlık.
lastiklerin ebadı nedir caba
bende 99 wj ile pazarlık halindeyim.sizi örnek alırım heralde
arkadaşlar lc vx100 99 model arka ve orta dif kilidi var. ön dif kilidi nereden bulurum. fiyatı ne kadardır.yardımcı olursanız sevinirim.
birde yükseltme kitine ihtiyacım var bu aracı nekadar yükseltebilirim?
teşekkürler.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum.bende arazide olmak için bir araç almayı düşünüyorum.fakat bir türlü karar veremedim.üç araç arasında tıkandım yardımlarınızı bekliyorum.
pajero 95 model 2.8 tdi
l200 dakar arka dif kilit
ve LC 99 model...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Arkadaşlar merhaba ben samsundan katılıyorum. uzun zamandır off road merakım olduğundan sitedeki etkinlik ve özellikle araç modifiyelerini hayranlıkla izlemekteyim.bende aranıza katılmaktan onur duyarım.