Arama sonuçlarınız

1. G

1992 vitara jlx

Ynt: 1992 vitara jlx İlk once koltuklari ve tum dosemeleri soktum tesisati indirdim. Hallac pamugu gibi atmak dedikleri yaptigim olmali :-))) bazen supheye dustum nasil toplayacam diye ama orjinal tesisatina geri cevirdim. kablo kopmus eskisinin sorununu bulmadan ustunden bir kablo cekmisler...

2. G

1992 vitara jlx

Ynt: 1992 vitara jlx Araci ilk gordugumde bu sekildeydi
  3. G

1992 vitara jlx

Ynt: 1992 vitara jlx kontagin tam arkasinda ki kablolardan bahsediyordum gizli konatk yapacaktim . ama farkli bir yolla cozdum isimi :-)))

4. G

1992 vitara jlx

Ynt: 1992 vitara jlx kusura bakmayin bilgisayardaki sorundan dolayi giremedim... mahmut bey ile konustum veremeyecegini soyleydi :-((( 1 ay oldu bir jlx aldim araba mahkemelik mis . 5 yil yerinde yatmis mahallenin cocuklari camlarini filan kirmis ben bu sekilde gordum 3 ay ugrastim...
  5. G

1992 vitara jlx

Ynt: 1992 vitara jlx çok tskler hemen atacagim.

6. G

1992 vitara jlx

1992 jlx im ile aranıza yeni katildim. Araçla ilgili resimleri ve nasıl aldığımı en yakin zaman da paylaşacağım. Şuan için sizlerin yardımına ihtiyacım var. İlk olarak kontak anahtarı renklerinin açılımına ve service manual e ihtiyacım var, bu bilgileri nereden temin edebilirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri