Arama sonuçlarınız

1. xtemre

Daihatsu Terios Difransiyel Sorun !!!

Merhabalar arkadaşlar 2004 Model teriosumun difransiyelinden her geçen gün artan bir uğultu gelmeye başladı istanbul avrupa yakasında bildiğiniz tavsiye edebileceğeniz difransiyel ile kendini aşmış usta arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ilginize şimdiden teşekkür eder sorunsuz sürüşler...

2. xtemre

Daihatsu Terios 1 için Aksesuarlar.

Ynt: Daihatsu Terios 1 için Aksesuarlar. Sağol teşekkürler inşallah Allah kaza bela vermediği sürece direksiyon başındayız engelsiz bol sürüşler ;)
  3. xtemre

Ynt: Daihatsu Terios 1 için Aksesuarlar. teşekkürler evet uzun süre kullanmayı düşünüyorum araçtan memnunum bayram arifesinde aldım ilk başta kararsızdım ama aracı bakmaya gittiğimde işte bu dedim nedeni ise temiz olması nasipse bi 8 10 sene binerim diye düşünüyorum bakarsan bağ olur sözü...

4. xtemre

" Yuvacık Yaylaları Gezimiz "

Ynt: " Yuvacık Yaylaları Gezimiz " Güzel bi gezi olmuş teriosa mt lastikleri alır almaz sizlerleyim ;)
  5. xtemre

Ynt: Daihatsu Terios 1 için Aksesuarlar. Teşekürler . Dün teriosuma gaz taktırdım bakalım 1 depo gazla kaç km yapacak eminim ki kardayım ama merak işte :D

6. xtemre

Ynt: Daihatsu Terios 1 için Aksesuarlar. sağol tamer abicim gerçi daha önce motoruma epey parça getirmiştim ebaydan gene ebaya kaldık galiba :) gerçi bulgara baktırcam varsa yedek parça da getittirmeyi düşünüyorum teşekkürler.

7. xtemre

Ynt: Daihatsu Terios 1 için Aksesuarlar. Terios için aksesuar alınacak yer ve fiyat bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum :)
  8. xtemre

Bütün arkadaşlara merhabalar adım emre enduro kullanıcısı olarak devam eden hastalık şimdide terios aşkıyla pekişti belki araçta tecrübem olmasada motorsiklette az arazi tırmalamadım ;) aranıza katılmak güzel ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

SON KONULAR

Geri