Arama sonuçlarınız

1. P

2000 Model Suzuki Vitara 1.6 jlx - SATILDI

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara 1.6 jlx - SATILDI araç satılmıştır.

2. P

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara 1.6 jlx - SATILDI slm,100.000 bakımını yıldan dolayı yapıldı,malum triger kayışı gibi parçalarında bir ömrü var ve risk edilmez,100.000 bakımı dememdeki sebep bu,yani fren disk ,buji,triger,egsoz vs...
  3. P

orjinal 72.000 deki garaj aracımı satıyorum,şehir içi kullanılmış nadir bir araçtır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-orjinal-72-000-de-sifir-ayarinda-vitara-34799159/detay pazarlık payı vardır.

4. P

vitara havalandırma

Ynt: vitara havalandırma paspaslara baktım herhangi bişi yok,zaten araç durduğunda herhangi bir koku olmuyor havalandırma çalışınca geliyor koku.konu hakkında başka bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum,siz bu işi kaça ve nerde yaptırdınız ayrıca.teşekkürler.
  5. P

vitara havalandırma

selamlar 2000 jlx in havalandırmasından koku geliyor(kir kokusu gibi ağır bir koku) nasıl temizlenir teşekkürler

6. P

jlx 1.6 çekiş gücü

slm,daha önce nissan micra ve honda civic 1.6 otomatik kullanan şuanda ise 2000 vitara 1.6 5k otomatik sahibiyim,sorum şudurki ilk kez arazi aracı kullanıyorum ve aracın çekişi zayıf geliyor,özellikle rampada araç bayılıyor(diğer araçlarımla kıyaslıyorum)dik bayırlarda kalkış yaptığımda araç...

7. P

vitara jlx stepne kılıfı

slm,vitara jlx için öncam rüzgarlığı ve stepne korumasına ihtiyacım var, stepne koruması branda veya plastik olabilir,aksesuarları netten bulabileceğim bir adres varmıdır? (2 adet ön cam rüzgarlığına 90 tl fiyat çeken yerler hariç!!!)teşekkürler.
  8. P

suzuki jlx 1.6 subap ayarı

Ynt: suzuki jlx 1.6 subap ayarı teşekkürler oğuz bey.konularda hakim olduğunuzu farkettim size bir sorum daha olacak vitaramın ön panjur hizasına sis farı taktım 18 cm,trafikte sıkıntı yaşarmıyım,tabii muayeneden,far kapakları beni bu sıkıntıdan kurtarabilirmi??
  9. P

suzuki jlx 1.6 subap ayarı

slm,santana 1.6 jlx 5k subap ayarı yaptırıcam,ayar kaç olmalı? ustalara pek güvenmediğim için öğrenmeliyim,yardımcı olursanız sevinirim.

10. P

vitara jlx

Ynt: vitara jlx teş.ederim tavsiyeniz için istanbul dışındayım ben ve bulunduğum yerde güvenemiyorum ustalara bayram sonrası bir bilene götürücem zaten,ufak tefek kontrol ettireceğim yerlerde var ama asıl problemim göğsün iç kısmından gelen bir ses var,daha önce yazmıştım burdada bir sprey...

11. P

vitara jlx

Ynt: vitara jlx ses derken benimkide çır çır ses yapıyor ve 40 km kadar titreme var (ses titreme esnasında zaten),yaptırmak istiyorum
  12. P

vitara jlx

arkadaşlar km telini değiştiren oldumu?yaklaşık maliyeti hakkında bilgi edinmek istiyorum ayrıca göğsü tamamen söküyorlarmı bu iş için?

13. P

vitara ses sorunu

Ynt: vitara ses sorunu ilginize teşekkürler gökhan bey,durumu bildiricem sizlere
  14. P

vitara ses sorunu

Ynt: vitara ses sorunu egsoz borularından şüphe etmeye başladım aslında,alt taraftan hırıltı alttan geliyor sanki,borular yeni değişmiş fakat orjinal değilse yapabilir gibi düşünüyorum.düz yolda pek ses yok fakat araç daha çok rampaya vurduğumda yapıyor bu sesi,istanbl dışındayım ama bayramdan...
  15. P

vitara ses sorunu

selamlar,yeni aldığım 2000 vittara 1.6 otomatik aracımdan gayet memnunum ,araç 70000 de ve düzgün kullanılmış,fakat uzun yol yaptım ve motor sesinden başım ağrıdı resmen bu araçlar 100 km üzerinde iken ve rampalarda bayıldığında ot.vites üzerindeki tuşa basıpta devir yükseldiğinde vapur gibi ses...

16. P

vitara kayış sesi

slm,aracımı yeni aldım(2000 1.6 5k)aracın bakımları yeni yapılmış,kayışlarda değişmiş felan fakat sabahları ilk çalıştırma anında 10-15 sn kadar bir kesintisiz ötme sesi geliyor(çok tiz bir ses)kendi kendine kesiliyor hareket etmeden,v kayışı hafif gerdirdim ama değişen bişi yok kayışlar dayco...
  17. P

2000 vitara km göstergesi sorunu

slm,arkadaşlar yeni aldığım 2000 vitara 1.6 ot.aracımın km ibresi 40 km ye kadar titreme yapıyor (40 dan sonra herşey normal) benim için çok büyük bir sorun olmasada sebebini öğrenmek istiyorum,nasıl düzelir ,maliyeti nedir ve vitaralarda yaşanan bir durummudur bu??
  18. P

1.6 5k yakıt

slm,2001 1.6 5k.vitara jlx şehir içi ve şehir dışı ne yakar?manuelle arasında %20 fark olduğunu felan yazanlar olmuş bu kadar fark olurmu gerçekten?

19. P

2000-2001 1.6 5K ÇOK TEMİZ VE ORJİNAL JLX ARANIYOR.

Ynt: 2000-2001 1.6 5K ÇOK TEMİZ VE ORJİNAL JLX ARANIYOR. 1.6 otomatik kullanan arkadaşlar,araç benzinde şehir içi ve şehir dışı ne yakıyor?
  20. P

Servisler ve Ekspertiz

selamlar,merak ettiğim şu arkadaşlar.almayı düşündüğüm vitaranın (jlx )ekspertiz ini suzuki servisinde yaptırmam güvenlimidir,aslında genellersem tüm araçlar için soruyorum servislere bu konuda güvenilirmi ikinci elde nasıl bir yol izlenmelidir bu konuda problem yaşayan varmı yorumlarınızı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri