Arama sonuçlarınız

1. JeepTR

JeeP Patriot 2.4 CVT Lpg ??

Ynt: JeeP Patriot 2.4 CVT Lpg ?? 100km de 9 litre olacak arkadaşlar. Bu 9 litre de benim keşfim değil. Ne kadar yaktığını kendim hesaplamadım, yani arcın teknik özelliklerinde yazanı söylüorum size =) Birde sehir içi/sehir dışı da deil ortalama yakıt tüketimi 9 litre diye geçiyor. Her gün...

2. JeepTR

Ynt: JeeP Patriot 2.4 CVT Lpg ?? Bende sizin gibi düşünüyordum Patriottan önce.. Biz ailecek AVM delisiyiz :) yüzden kapalı otopark sorun benim için.. LPG yi saklasak bir türlü, bagajı açp bakan görevliler zaten jip olduğu için lpg den şüphe etmezler.. Sahte bi pandizot yerlestirsem lpg...
  3. JeepTR

Ynt: JeeP Patriot 2.4 CVT Lpg ?? Sehir içi kullanıyorum.. En büyük sıkıntısı kapalı otopark olur benim açımdan.

4. JeepTR

[font=Arial]2 ay önce 2.el olarak satın aldığım 2008 model 2.4 cvt patriot 'um var. 100km de ortalama 99 litr yakıyor ve bu bana fazla geliyor. Durumum malum =) LPG taktırmayı düşünüyorum.. Dezavantajı kapalı otoparklara lpg li araçların girememesi.. Bu konudaki görüşlerinizi almak istiyorum...
  5. JeepTR

JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz?

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? Bi arkadasm somus cevap da almıs ama cevap veren arkadasımın hesapladığı maliyet beni korkuttu =) O yüzden bir daha sormak istiyorum.. Aracımı bu hale getirme maliyeti bana kaca patlar ? Aşagıdaki linkte lift kit + compass 371 $ diyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,705
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri