Arama sonuçlarınız

1. T

Land Rover Discovery 3.9 İçin LPG

Ynt: Land Rover Discovery 3.9 İçin LPG bir yanlıs olmasın brc piyasadaki en pahalı markalardan biri fiyat olarak da brc icin 2800ytl atiker icin 1800 ytl gibi bir fiyat istiyorlar..v8 olunca fiyat yukseliyor normal sisteme gore..

2. T

Ynt: Land Rover Discovery 3.9 İçin LPG herkese tekrar selamlar arkadaslar..gecen hafta birkac lpg firmasıyla gorustum,fiyat konusu benim icin onemli oldugu icin sanırım atiker taktırıcam..diger firmalara gore fiyatları daha makul geldi bana.yalnız montajı yapacak teknik servisteki arkadas bana...
  3. T

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) istanbuldan herkese selamlar..adım naim,mimarım...98 model discovery v8i 3,9 cc arac sahibiyim.. guzel paylasımlar yapmak dileklerimle...

4. T

selamlar arkadaslar foruma yeni abone oldum,daha yeni yeni okumaya basladım ama cok hosuma giden konular var,emegi gecen herkese tesekkurler...benim 98 model discover v8i aracım var..uzun sure kullanılmadan satılmayı bekledi ama ben satmaktan vazgecip lpg sistemi taktırıp kullanmaya karar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR