Arama sonuçlarınız

1. falken

2006 Lc Prado Ve Zeytinburnu Gökdere Toyota Servis Rezaleti.

eyw sağğolun.bu saaten sonra yapacak pek bişi yok.arabayı yopladım güzel oldu. bundan sonra ustayı merak eden herkese bir referans olur umarım.

2. falken

eyw selım abi.kötü ustaya düşünce arabandan soğutuyorlar ınsanı
  3. falken

merhaba arkadaşlar araba piyasası uçunca yeni araba alamayacağımı anlayıp 4 yıldır sorunsuz kullandığım 2006 model land Cruiser Prado aracımı elini yüzünü toplayıp 5 sene daha bıneyim dedim.aracım 365,000kmde motor şanzıman orjinal.hiç ellenmedi. 3 haziran 2020 bir abimizin tavsiyesi ve ısrarı...

4. falken

Lc Prado Yakıt Tüketimleriniz Nelerdir?

2006 3,0 dizel 360,000km 33"-12,5" R17 lastik,3" yükseltme,demir ön arka tampon,demir rockslider,tavan sepeti,vinç ve çeki demri mevcut. aracın altyapısı stok. araç 2550kg şehir içi:14-15lt/100km ortalama hız hız:30km şehir dışı:10lt/100km ortalama hız :90km
  5. falken

Lc Prado Yakıt Tüketimleriniz Nelerdir?

merhaba arkadaşlar. prado düşünen ve almak isteyenler bilgi sahibi olması için yakıt tüketimlerinizi paylaşalım. şehir içi-şehir dışı- ortalama tüketim-ortalama hız bilgilerini lt-100km olarak paylaşalım not: paylaşırken aracınızın modeli km bilgisi paylaşırsak sevinirim. aracınızda vinç...

6. falken

Lc Prado Araçlarımızda Karşılaştığımız Kronik Sorunları Paylaşalım.

ilk ben bildiklerimi yazayım : 3,0 dizel 2006 model 360,000KM AIRBAG LAMBASI: surucu veya yolcu koltuğu altındakı kablo kısa kalıyor. ileri geri çekerken kırılıyor.ufak bir müdahale ile halloluyor. ÖN KALORİFER SICAK-SOĞUK ÜFLEMESİ: ön sol ve ön sağ sıcak soğuk üfleyebiliyor.ön şöför tarafı...

7. falken

Lc Prado Araçlarımızda Karşılaştığımız Kronik Sorunları Paylaşalım.

merhaba arkadaşlar. malum kronik sorunu olmayan araba yok. pradolarda karşılaştığımız kronik sorunları ve çözümleri buradan paylaşalım. not: paylaşırken aracınızın modeli km bilgisi paylaşırsak sevinirim.
  8. falken

Prado Almaya Adım Adım

hocam 2006 3,0 dizel sahibiyim 80,000km hala kullanıyorum.önceden 2003 4,0 v6 kullandım. stok prado 3,0 dizel uzun yolda 90-100km hızda 8-9lt/100km yakar. gaza basma oranınıza göre bu artar. 33-12,5-r17 lastıkler 80mm yukseltme var aracımda şehir içi 13-14ly/100km yakıyorum uzun yolda...
  9. falken

Prado Esp Kapatma

trc (traction control)kaygan zemınde aracın hareket etmeyen tekerıne güç göndererek patinajı önler. orta diff kilitlerseniz vsc ve esp kapatır.trc de limitli olarak mudahale eder. normalde prado sürekli 4x4 olan bir araçtır.H modunda önler %30, arkalar %70 çeker. orta kilit açıldığında...

10. falken

lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz???

hocam x5 sınıfına göre konforlu ve performasnlı araç. ama arazi taşıtından çok 4x4 sw ayarında bir araba. x5 ile prado cok farklı klasmandalar. prado daha mekanik daha dayanıklı bı yapıya sahip. prestij konusu görecelidir. volvo toyota vs bilinçli tüketici arabasıdır bence. :)

11. falken

740.000 Km De Pajero 3.2 Did Almak...

senkromeççi
  12. falken

Toyota Land Cruiser Yozgat Milli Emlak Araç Satışı

cok sagolun hocam araştırıcam hemen

13. falken

Lc Prado Whatsapp Grubu Hk.

merhabalar arkadaşlar. lc prado kullanıcıları olarak site üzerinden iletişim kurmaktayız. anlık ve daha hızlı iletişim için whatsapp grubumuz mevcut. katılmak isteyen LC prado kullanıcılarının özelden pm atması yeterlidir. hepinize keyifli sürüşler dilerim.
  14. falken

Prado Almaya Adım Adım

arkadaşlar hızlı iletişim için whatsapp grubumuz vardır. tüm sorunlar,rotalar,paylaşım için birlikteyiz. katılmak ısteyen özel mesaj ile talepte bulunabilir.
  15. falken

Prado Yakıt Sorunu

yakıt tüketimi konusu değişken bir konu. yakıt kalıtesı,filtreler,kontrol edılmelı. lastık hamuru shore değeri (yumuşaklıgı) hatta lastık basınçları bile yuzde 10 farkedebilir. eğer lastık taban alanını büyüttüysenız sürtünme fazla olacagından yakıt artmış olabilir.

16. falken

Prado Zıplama Sorunu Acil Yardım Lütfen

arkadaşlar 7 kişilik araçlarda arka kısımda bir miktar zıplama normal sayılır. araç tasarlanırken içinde 7 kişi olacak şekilde hesaplanır.en konforlu sürüş modu bu ağırlıkla elde edilir. boşken de zıplaması bu yuzdendir. aynı şikeyetler discovery rexton vs araçlarda da mevcut. körükler...
  17. falken

Prado Almaya Adım Adım

arkadaşlar kusura bakmayın.işler dolayısıyla bek bakamadım foruma. esad beyle de yazdım.lc prado kullanıcıları olarak bir watsapp grubu kurarsak daha hızlı paylaşım yapabiliriz.hemde gezi ve org. düzenleyebiliriz. telefonlarınızı esad beye özelden atarsanız grubu kurabiliriz. sorularınızın...
  18. falken

Prado Almaya Adım Adım

ben aracımda kullanıyorum hocam.33 bf at ko2 var.. yaz kış sökmüyorum.. sorabılırsın:)

19. falken

lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz???

bende 2.ci pradoyu aldım..:)
  20. falken

Prado Almaya Adım Adım

100binden aşağı temız prado yok hocam :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri