Arama sonuçlarınız

1. S

Gezenbilir Voswagencileri Buluşsa Nasıl Olur?

Ynt: Gezenbilir Voswagencileri Buluşsa Nasıl Olur? Herkese selam 1972 model vw kafer bir etkinlik ayarlarsak seve seve katılırım :)

2. S

İstanbul Avrupa Yakasından, Dalış ve Kamp Yapılacak Yakın Yer Önerileriniz?

Ynt: İstanbul Avrupa Yakasından, Dalış ve Kamp Yapılacak Yakın Yer Önerileriniz? merhaba; kömür limanı veya saros için önerebileceğiniz bir camp ismi varmı. Tşkler.
  3. S

Zıpkınla Balık Avı

Ynt: Zıpkınla Balık Avı Kaan kardeşim bir ara ayarlıyalım seve seve birlikte yakın biryerlerde dalısa gideriz. Bu işin zevki üsten üsten kayalıkda avlanmakta :) kıyıdan 1-2 km açıkta bir kısmı deniz üzerinde gözüken kaya parçalarına kadar yüzüp avlanmanın zevkini hiç bir şeye değişmem...

4. S

Zıpkınla Balık Avı

Ynt: Zıpkınla Balık Avı gecen hafta bende karaincir, bodrum akyarlardaki karaincir"den behsediyorsak orda avlanmaya çalışıyordum... belki konuşmusuzdur :)
  5. S

Zıpkınla Balık Avı

Ynt: Zıpkınla Balık Avı Arkadaşlar merhaba; Bende aranıza yeni katıldım, küçüklüğümden beri amatör olarak serbest dalıs yapardım, yaklaşık 2 yıl öncede profesyonel anlamda zıpkınla balık avı ile tanıştım ve o gun bugundur tezgahtan balık alamaz oldum. Bu inanılmaz bir spor, 2 yıldır hiç bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri