Arama sonuçlarınız

1. B

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Maşallah diyelim detaylı anlatım için teşekkürler ustanın eline sağlık güzel iş çıkarmış fazla işi kalmamış bitince sizede keyifle binmek kalmış selamlar

2. B

Sahibinden 1988 Model Bakımlı Dizel Defender 110 (SATILDI)

Ynt: Sahibinden 1988 Model Bakımlı Dizel Defender 110 (SATILDI) evet herşeyin hayırlısı diyelim gönlünüze göre bir defender sahibi olursunuz inşallah iyi akşamlar selamlar
  3. B

Ynt: Sahibinden 1988 Model Bakımlı Dizel Defender 110 (SATILDI) Ben teşekkür ederim sayğılarımla iyi akşamlar olsun.

4. B

Ynt: Sahibinden 1988 Model Bakımlı Dizel Defender 110 (SATILDI) Tabiki ben satın aldığımda bana maliyeti 14500 bulmuştu satılsın diye fiatını 11.500 düşmüştüm 11.000 sattım selamlar
  5. B

Ynt: Sahibinden 1988 Model Bakımlı Dizel Defender 110 (SATILDI) Yakın bir arkadaşıma ait 1988 model 110 kasa Land Rover Defender araç satılıktır. Yeşil renk, orijinal 76.000 km.'de. Özel harekattan çıkma, fazla yorulmamış, orijinal kilometresinde. Ömer bey öncelikle merhaba Onur'un (Yakın...

6. B

Ağrı Dağında Ceset Bulundu!

Ynt: Ağrı Dağında Ceset Bulundu! Ömer bey çok doğru Kimliği ve nereli olduğu belli olmadığı için erken karar vermemek gerekiyor yazdıklarınıza katılıyorum iran,lı dağcılar yıllardır incelediğim kadarıyla çok cesurlar ve aşırı cesur ve aceleci olmak sonuçta bu tip sonuçlar doğuruyor ve...

7. B

Kocaeli Yuvacık Barajı - Servetiye Köyü - Bıçkıdere - Menekşe Yaylası - Aytepe (12 Temmuz 2009)

Ynt: Kocaeli Yuvacık Barajı - Servetiye Köyü - Bıçkıdere - Menekşe Yaylası - Aytepe (12 Temmuz 2009) Doyumsuz manzaralar eşliğinde çok güzel bir yürüyüş olmuş resimler güzellikleri anlatıyor paylaşım için teşekkürler selamlar
  8. B

Ağrı Dağında Ceset Bulundu!

Ynt: Ağrı Dağında Ceset Bulundu! Genelde iran,lı dağcılar yapılması gereken brokrasi işlemleri ile uğraşmayıp habersiz tırmanış faliyetleri yapıyorlar merakla haberin devamını bekliyorum teşekkürler selamlar
  9. B

Ynt: Sahibinden 1988 Model Bakımlı Dizel Defender 110 (SATILDI) Araç satılmıştır teşekkürler

10. B

Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar...

Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... edağhan abicim defender'i patlattırırmıyız helikopteri patlattılar selamlar

11. B

Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar...

Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... Benim defender'de meşhur oldu ::)Yerli dizi Kurtlar vadisinde kırmızı berelilerin kullandığı askeri renk 110 defender'der benim helikopter'e binme sahnesi ve patlayan helikopter yönetmenler gerçek sahne çekimleri için yerli dizilerde askeri sahneler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri