Arama sonuçlarınız

1. C

Topografik mi Yoksa Navigasyon mu?

Ynt: Topografik mi Yoksa Navigasyon mu? Şimdi ikisini birden de olabilirdi tabi ben biraz tez canlıyım hemen Pazartesi kartı geri gönderdim. Navigazyon yüklü kart geri gelecekti. Ama tabi sadece gelecekti diye biliyorum. GPS Turk hala ürünümü kargolamış değil. Sorduğum üzere kargo masasının...

2. C

Ynt: Topografik mi Yoksa Navigasyon mu? Yok cihazda şuan SD karta yüklü Topo haritası mevcut. GPS Türke konuyu anlattım Kartı geri yollamamı bana Navi yüklü diğer kartı yollayacaklarını sölediler. Sadece şuan bende Topo var Navi yok.
  3. C

Ynt: Topografik mi Yoksa Navigasyon mu? Gitmediğim bilmediğim yerlere gideceğim. Yol bilgim yok anca haritadan bakmam lazım oda in bin biraz zor olacak. Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Ozaman yarın ilk iş Topo yu geri göndermek olacak yardımlarınız için teşekkürler.

4. C

Herkeze selamlar ilk başta foruma yeni katıldım ve bir soru sormak istiyorum. Kendime motorla seyahat etmek için bir Magellan 500 Le aldım. Ankaraya yolladım sağolsun GPS Türk bu konuda çok yardımcı oldu ve makineme bir Topo haritası yüklendi. Şimdi farkına vardım ki topoda yol güzergahını...
  5. C

GPS'iniz Var mı?

Ynt: GPS'iniz Var mı? Magellan Explorist 500LE

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin