Arama sonuçlarınız

1. M

Hırvatistan Saraybosna Karadağ Gezisi (20-25 Temmuz 2010)

Ynt: Hırvatistan Saraybosna Karadağ Gezisi (20-25 Temmuz 2010) Çok teşekkür ederim Corrao verdiğin bilgiler için. Verdiğin önerileri dikkate alacağım Biz biletlerimizi aldık 20 temmuz zagrep iniş - 25 temmuz karadağdan dönüş Umarım keyifli bir gezi ve tattil geçiriiz. Dönüşümdede inşallah...

2. M

Hırvatistan Saraybosna Karadağ Gezisi (20-25 Temmuz 2010)

Merhaba , Öncelikle ben bu siteye yeni üye oldum Herkrse merhabalar. 20-25 Temmuz 2010 tarihleri arasında Hırvatistan - Saraybosna ve Karadağ turu yapalım dedik bir arkadaşımlar ama kafamızda bir kaç soru işareti var.ma Biz şöyle bir plan belirledik. Önce istanbuldan uçakla zagrepe ineceğiz...
  3. M

Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar)

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar) Çok teşekkür ediyorum, aslında daha önce hırvatistana geçmiştim ben. Bir sorun yaşamadım ama arkadaşım Karadağa geçeceğimizi için bir de ilk defa yurtdışına çıkacağı için tedirgin. bosna gezimizi iptal edip hırvatistnadan ordan da...

4. M

Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar)

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar) Merhaba noexit , Öncelikle ben bu siteye yeni üye oldum :) Herkrse merhabalar. 20-25 Temmuz 2010 tarihleri arasında Hırvatistan - Saraybosna ve Karadağ turu yapalım dedik bir arkadaşımlar ama kafamızda bir kaç soru işareti var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri