Arama sonuçlarınız

1. D

Vurgun Tartışması

Ynt: Vurgun Tartışması arkadaşlar araştırma yapmadan yapılan yanlış yorumlar insanları dalışın güvensiz olduğu kanısına sürüklüyor ve yanlış yönlendiriyor. türkiyede iki tane hiperbarik merkez var demeden önce google a hiperbarik merkez yazsanız göreceksiniz kaç tane merkez var. kısaca...

2. D

Azot Narkozu

Ynt: Azot Narkozu yaşamadığını nerden biliyorsun??? çoğunluk ben narkoza girdim deyip yaşamıyor zaten.bazı durumlarda rahatsızlık verici olarak farkediliyor bazı durumlarda sevinç.bazende bana birşey olmadı bişey anlamadım olarak çıkıyor,hatta yüzde doksan farkedilmiyor. ama aşağıdaki videoda...
  3. D

Çok Dikkat Edelim...Dalış Kazası.

Ynt: Çok Dikkat Edelim...Dalış Kazası. halk dilinde vurgun asıl adı dekompresyon hastalığı. akciğerin basınca etkisi vs yaklaşımlar temelden yanlış,akciğerdeki havanın basınç faktörü kalkınca genişleyip ciğere zarar vermesi sonucu oluşan rahatsızlık barotravma dır.akciğer barotravma sını emboli...

4. D

Dalış Kazası

Ynt: Dalış Kazası burada herhangi bir canlı saldırısı,çekmesi vs sözkonusu değil.kamera ile çekim devam ediyorsa bu sorun yok demektir,ki arada bilgisayarını çekiyor. dipten kalkan kumun regülatörü kullanılamaz hale getirmesi gibi bir olasılık yok,olamaz..olsada ahtapot denen yedek var. ölüm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,629
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

SON KONULAR

Geri