Arama sonuçlarınız

1. S

Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi?

Ynt: Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi? Lastikcimin tavsiyesi üzerine geçen kış Yokohama Geolander I/T aldım.Ava gittiğimde hem derin karda hem de çamurda denedim, harikaydılar. Auto modda iken 4 çekere ihtiyaç duymayıp hiç geçmedi.Bu kışda inşallah zinciri...

2. S

Extreme Off Roadçu Duster

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Ağzınıza ve elinize sağlık suleymani bey.Ben de anlamıyorum bu arkadaşların duster veya dustercı arkadaşlara olan nefretini; amaçları ne, ne yapmak ya da ne ispatlamak istiyorrlar?????? Bu sitenin ve özellikle duster sayfalarının yakın takipcisiyim, evet bikaç...
  3. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Ben de bu sene içinde Duster almaya karar vermiştim ki, bi sitede yeni konsollu Duster'ların 2012 yılı içinde (2012 model değil) geleceğini okudum ve kafam karıştı.Çünki bu sitede de okuduklarıma göre de 3-4 sene içinde olabileceği idi ve bayiler de yok öyle bişi...

4. S

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Sayın Ümit bey, Dusterın yakın zamanda iç dizaynında bir değişiklik olacakmı? Dusterı konsept tasarımından beri takip ediyorum ve mantıklı ve isabetli yorumlarınız sayesinde almayı düşünüyorum ama 4x4 modelinin en azından iç tasarımı, malzeme kalitesi ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri