Arama sonuçlarınız

1. ogretmen63ank

Fethiye Boncuklu Koyu Hk.

Ynt: Fethiye Boncuklu Koyu Hk. Bizim gittiğimiz yer aşağıda linkini verdiğim yer. Sizin resimdeki yine aynı bölgedeki bir koy sanırım. Tam çıkaramadım. İsterseniz kendi resimlerimizden göndermeye çalışırım. http://www.boncukkamping.com/#!iletisim/c3kh iyi akşamlar Not:Akşam 12 ye kadar bu...

2. ogretmen63ank

Fethiye Boncuklu Koyu Hk.

Ynt: Fethiye Boncuklu Koyu Hk. Biz geçen yıl eşimle 4 gün kaldık. Günlüğü 25TL idi(kendi çadırımızla 2 kişi) + buzdolabı 5TL. Bu sene sahibini aradım 50 TL olmuş. Ayrıca market filan yok. Ya Marmaris'e gideceksin yada yakındaki köyden ne bulursan alacaksın. Doğa ve deniz harika. Ancak denizi...
  3. ogretmen63ank

Yılın İlk Açılış Kampımız Saroz Uzunkum :)

Ynt: Yılın İlk Açılış Kampımız Saroz Uzunkum :) Değerli Arkadaşım, Bende şişme koltuklara takıldım. Uygun olduğunuzda markasını,nereden ve kaça aldığınızı yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

4. ogretmen63ank

Demre Andriake Kamping

Ynt: Demre Andriake Kamping Sayın Halil Efe, Kampta buzdolabı kullanma olanağı var mı? Hava sıcaklığı rahatsızlık veriyor muydu? (yaş 50'yi geçince zorlanıyoruz)Yakında gıda ve içecek alacak yerler var mı? Kendi yemeğimizi pişirme konusunda sıkıntı var mı? Teşekkürler.. Hakan Küçüker
  5. ogretmen63ank

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? 2005 DX otomatik Ankara

6. ogretmen63ank

Teios 1. Nesil Otomatik mi Manuel mi ??

Ynt: Teios 1. Nesil Otomatik mi Manuel mi ?? 2005 otomatik Teriosum var çooooook memnunum.

7. ogretmen63ank

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? Merhaba Arkadaşlar, Ekim ayında 2005 model DX AT metalik gri Terios'umuza kavuştuk. Mesaj tembeli olduğum için ancak yazabiliyorum. Uzunca bir süre araştırdıktan sonra Teriyi almaya karar verdik(en güçlü etken elbetteki maddi yönüydü). Tüpüydü lastiğiydi derken...
  8. ogretmen63ank

Merhaba ve Yardım Lütfen

Ynt: Merhaba ve Yardım Lütfen Öneride bulunan dostlara teşekkür ederim. Hankook RF10 AT M lastiklerimi bugün aldım. Firma Ostim de, adı Çarçabuk. Gerçekten saat 10 da siparişi verdim 15:00 de lastiklerim hazırdı. Firma yetkilisi Gökhan Bey inanılmaz ilgili ve bilgili birisi. 4X4 lük bir hizmet...
  9. ogretmen63ank

Merhaba ve Yardım Lütfen

Değerli Dostlar Merhaba, Ben İngilizce öğretmeni Hakan. Ankara Batıkentte oturuyorum. Birkaç yıldır forumun üyesiyim ve siz değerli arkadaşların paylaştıkları bilgileri zevkle okuyorujm. Nihayet 50 yaşında 2005 model 54,000 km'de bir Terios DX sahibi olduk(nihayet başkalarının jiplerini...

10. ogretmen63ank

Vitara Almak İstiyorum

Ynt: Vitara Almak İstiyorum Gökhan arkadaşım ben 2.0 HDI almayı düşünüyorum sorunlarını aktarırsan sevinirim.

11. ogretmen63ank

Vitara Satın Alacağım Yardım!

Değerli arkadaşlar Ankarada oturuyorum. 90000 de tüm bakımları yapılmış tertemiz bir 2001 model 1600cc JLX buldum. 20000TL istiyorlar. Araçta tüp yok. Ustalardan ricam şu: bu araç benzinle ş. içi ve ş. dışı ne yakar. Aldıktan sonra tüp taktırsam ş. içi ve ş. dışı ne yakar. Forumu enine boyuna...
  12. ogretmen63ank

kia sportage hakkında bilgi verirmisiniz?

Ynt: kia sportage hakkında bilgi verirmisiniz? Değerli Arkadaşlar, Ben ingilizce öğretmeni Hakan Küçüker. 2000 model sportage almayı düşünüyorum(sizlerin anlattığı derecede ağır arazi koşulları için değil)şu an Ankara da 2 adet(120000 ve 189000 kmlerde) var aracın kaç kuruş yaktğıı ve...

13. ogretmen63ank

Kia Sportage

2000 Model Kia Sportage acil bilgi lütfen Değerli Arkadaşlar, Ben ingilizce öğretmeni Hakan Küçüker. 2000 model sportage almayı düşünüyorum(sizlerin anlattığı derecede ağır arazi koşulları için değil)şu an Ankara da 2 adet(120000 ve 189000 kmlerde) var aracın kaç kuruş yaktğıı ve sorunları ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri