Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar 750KG Altı bir çekme karavan almak istiyorum.
Aracım : Opel Corsa 1.2 Turbo Elegance Otomatik 8 Vites
Azami Ağırlık : 1645
Katar Ağırlığı : 2845
1 - 890 KG
2-870 KG
Maksimum Güç HP /Devir/DK : 100 HP /5500
Makisumum Tork NM /Devir/DK 205 /1750
Net Ağırlık : Ruhsat 1221 KG...
Merhaba Arkadaşlar 170 Bin TL'ye kadar Bütçem var. Bu Bütçeye kadar fiyat performans karavan firması ve model önerisi verebilirmisiniz ? Nelere dikkat etmeliyim alırken. Ayrıca 750KG altı olsun istiyorum. 750KG altı karavanlarda Kasetli Tuvalet kullanmak imkanı var mı ? Bu tip kasetli tuvalet...
Satılık Özel Toplanmış HTPC
AMD X3 720 İşlemci
Kingston HyperX DDR3 1600 8 GB RAM
M5A97 FX İşlemci Ailesine Destek Veren Yeni Anakart
1 TB Dahili Western Digital Cavier Black 32 MB Sata Disk + 1 TB Segate Harici USB 2.0 Disk
His Radeon 4670 128 Bit 1 GB Ekran Kartı
OCZ StealthXStream...
Kartepe'de timelapse cekim yaptım.Cok fazla uzun değil hafif fragman tadında ama umarım beğenirsiniz.
İyi Seyirler.
http://www.youtube.com/watch?v=AZv_skNoOEg
Selam Arkadaşlar Android cihazımda İnternet olmadan Offline olarak Gezidğim noktaları GPS track ile yakalayan ve kayıt eden bir program var mı ? Aslında Program bulmasına buldumda offline harita olayını halledemedim hepsi onlineken super kayıt ediyor ama internetin olmadığı bir ortamda Gps Track...
Merhaba Arkadaşlar, 17 Agustos ile 7 Eylül Arası Batı Avrupa interrail planlıyorum.Tek Çıkmak durumundayım.Cunku Arkadaşlarımın cogu bu tip bir macerayı goze alamıyor veya para durumlarını denkleştiremiyorlar.Rotam Amsterdam-Bruge-Paris-Berlin-Prag-Viyana-Bratislava-Budapeste Budapeste'den...
Merhaba arkadaşlar,10- 17 Eylül arasında tatil yapmayı planlıyorum.Sizlerden Temiz Nezih Pansiyon veya Otel 'de kalabilceğim Eylül ayında denize girilebilien Kafa dinleyebilcek yerlerin önerisini bekliyorum.
Teşekkürler.
Sevgiyle Kalın.