Arama sonuçlarınız

1. ugurtan77

Kartepe'de Karavan Parkı Projesi

Ynt: Kartepe'de Karavan Parkı Projesi Sayın Erdal ÖTÜGEN, İlginize teşekkürler. İletişim bilgilerinizi gereken yerlere ileteceğim, emin olun. Saygı ve sevgiyle...

2. ugurtan77

Ynt: Kartepe'de Karavan Parkı Projesi Değerli Büyüklerim Selamlar, Sizlerden gelen istek,destek ve de gazla dün bulabildiğim bir arada Kartepe Suadiye Orman İşletme Şefi Sayın Mehmet KOYUER'e sizlerden ve hayallerimizden (Umut ya da beklenti demek daha doğru olacak sanırım) tekrar ve daha net...
  3. ugurtan77

Ynt: Kartepe'de Karavan Parkı Projesi Tüm büyüklerime ,dostlara günaydın Yoğunluktan dolayı yazamadım, üzgünüm... Cevaplarınızı okuyunca hem heyecanlandım hem de korktum biraz doğrusu. Her ne kadar proje benim elimde olmasa da sırtımda büyük bir yük hissettim. Sayın kaymakamımız bu aralar çok...

4. ugurtan77

Tüm gezenbilir takipçilerine selamlar, Ben Uğurtan ÖZENÇ, gezenbilir'e yaklaşık bir yıldır üyeyim ve sürekli severek takip ediyorum. Karavanım yok ama planlarım var çoğumuz gibi. Kendimi tanıtma kısmını burada yapmam doğru değil ama konuya bodoslama girmeyeyim dedim, kusura bakmayın. Ben Kocaeli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri