Arama sonuçlarınız

1. ismail_brs

X5'in Hazin Sonu

Ynt: X5'in Hazin Sonu Benxe sorun X5 de değil çünkü üzerinde performans lastiği var, o lastiklerle o arabanın kumsaldan geçerek denizin kenarına kadar gitmesi bilr mucize :)

2. ismail_brs

Fotoğraflarla Hatay

Ynt: Fotoğraflarla Hatay Güzel fotolar ama bu kadar olmamalı daha yenilerini bekliyoruz :)
  3. ismail_brs

Hatay Yemekleri

Ynt: Hatay Yemekleri Hatay mutfağı zengin ve lezzetlidir, üniversiteyi okumuştum orada alışmak zor olmuştu yemeklere sonra alışıncada arar oldum. kehke yada kömbeyi halen daha oradaki tanıdıklarımda istediğim olur.

4. ismail_brs

Antakya Mozaik Müzesi

Ynt: Antakya Mozaik Müzesi Güzel fotolar o atmosferi yaşayan biri olarak o müzenin havasını teneffüs etmek bile harika
  5. ismail_brs

Çeşitli Kuş Fotoğrafları

Ynt: Çeşitli Kuş Fotoğrafları çok güzel fotolar paylaşım için teşekkür ederim

6. ismail_brs

Mavi Leylek

Ynt: Mavi Leylek Mavi Leylek ilginç, bunu yakalamış olmak da oldukça güzel

7. ismail_brs

Kuş Gözlemciliği Fotoğrafçılığı

Ynt: Kuş Gözlemciliği Fotoğrafçılığı Çok güzel fotolar paylaşım için teşekkür ederim
  8. ismail_brs

Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010)

Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010) çok güzel fotolar paylaşım için teşekkürler
  9. ismail_brs

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...

10. ismail_brs

Zj'nin Kötü Özellikleri Nelerdir?

Ynt: Zj'nin Kötü Özellikleri Nelerdir? Arkadaşlar Aslan besleyen yemini düşünmezmiş ZJ kullanmak bir ayrıcalıktır. Bu özelliğe ve donanıma sahip bir araca 80 - 100 bin TL vermemiz gerekirdi. Biz kaliteyi ucuza bulduk o kadarıda olsun artık :)

11. ismail_brs

Zj'nin Kötü Özellikleri Nelerdir?

Ynt: zj nin kötü tarafları nelerdir ? Çok halısın sonuna kadar katılıyorum :)
  12. ismail_brs

Jeep Tarihçe

Ynt: Jeep Tarihçe Çok güzel bilgiler, teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri