Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezi grubumuzdan bir arkdaşımızın aracıdır.İlgilenen site üyesi arkadaşlarımıza kolaylık sağlanacaktır.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-land-rover-sahibinden-bakimli-discovery2-td5-otomatik-7-koltuk-768995279/detay
Düzenli olarak servis/bakımları yapılmıştır. Bakım...
Merhaba , Ekim ayı içinde Bu parkuru yürüyeceğiz.Amatör telsizciyim. El telsizimi de acil durumlar için yanıma almak istiyorum. Bu parkurda girebileceğim röleler varmı ?
73.
98 Model ZJ için direksiyon pompası arızası yaşıyorum. Direksiyon park ederken çok ağır ve oldukça zor dönüyor. Tamiri öğrendiğim kadarı ile tavsiye edilmiyor. Marka olarak tavsiyeniz olursa sevinizim.
Mopar sanırım zor bulunuyormuş.
selamlar..
Arkadaşlar merhaba, Amatör telsizciyim. Kamp için sıklıkla bu bölgeyi kullanıyoruz. El telsizleri ile Çilingoz ve Kıyıköy Ormanlık alanları ve sahil şeridi arasında hangi röleleri kullanabilirim.Bu bölgede kullanıcı arkadaşlarımız varsa önerilerini bekliyorum.
Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, Orjinal ZJ yan basamaklarımın revizyona ihtiyacı var. Plastik kaplamaları sürtünmeden dolayı yırtılmış durumda görüntü fena.
Bu konuda deneyimli bir usta ve servis varmı?