Arama sonuçlarınız

1. L

2001 td5 Manuel , Fikrinizi Almak İsterim

Ynt: 2001 td5 Manuel , Fikrinizi Almak İsterim tesekkur ederim verdiginiz bilgiler ve yardimlariniz icin ... hala arac ariyorum bir yandan ... en uygun araci alacagim insallah...

2. L

Ynt: 2001 td5 Manuel , Fikrinizi Almak İsterim Aslında cok mantıklı bir fikir ama o kadar lüksü kendime fazla görüyorum ... Gundelik kullanıcagım , 60 kg lık kopegimi arkasına atıp gezdirebilecegim , hafta sonları değişiklik yapıp daglara tepelere vurabilecegim bir arac istiyorum...
  3. L

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba arkadaslar, Fazıl Emre İnce, 1981 Samsun. 10 yıldır İstanbul'da yasıyorum, serbest mimarlık ve müteahhitlik yapıyorum. Üniversite yıllarımda off-road ve doğayla cok hasır nesir olmama ragmen, en son gecırdıgım buyuk bır kaza sonucu bu sevdadan vazgectım...

4. L

arkadaslar merhaba , foruma yeni uye oldum ... Emre , istanbul , mimar yas 27 ... daha onceden offroad yapmıs , bundan nasıbını alıp uzun bir sure ara vermis birisiyim , pajero marka kucuk PİNİN aracımlar , daha sonra nissan rally raid aracımla , terrano ıı ıle pekcok kez offroad yaptım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri