Arama sonuçlarınız

1. A

Feroza İçin Yedek Parça Alternatifleri

Ynt: Feroza İçin Yedek Parça Alternatifleri Arkadaşlar hidrolik direksiyon ile ilgili konu benim de ilgimi çekti ama geri dönüş olmamış görünüyor..? Yok mu bilgisi olan acaba ?? İzmit ve Adapazarı'nda servis / usta önerileriniz var mıdır ?

2. A

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Değerli dostlar, Belki daha evvel 40 defa önünden geçip farketmediğim Bordo renk Feroza'lı birini 3 gündür küçük ilçemiz Sapanca'da görüyorum. Algıda seçicilik dedikleri bu olsa gerek..! Lakin kendileri hep karşı istikametten geldiği için bir türlü yaklaşıp...
  3. A

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Evet arkadaşlar.. Maalesef Feroza ile 2. günümde yolda kaldım.. :'( Sabah marş basmadı..! Akü takviyesi bile işe yaramadı.. Eski sahibi kendi başına da en başta geldiğini ama daha sonra olmadığını söyledi.. Zaten aracın şarj göstergesi sürekli yanıyordu...

4. A

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Herkese merhaba, Taze Feroza'cı olarak bir sıra numarası da bana lazım.. Lakin BozKennel'in sattığı aracını yeni aldım. Düşük hacimli bir motora sahip ekonomik bir jip ararken Feroza'ya rastladım; daha sonra da nette araştırınca bu forum stesine buldum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri