Arama sonuçlarınız

1. B

hilux yardım..

Ynt: hilux yardım.. iki araç arasında kıyas yapabilir misiniz.. ikisinin de fiyatını aynı dusunsek yakıt. sağlamlık, tip, performans açısından http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-ranger-ilk-sahibinden-orjinal-4x2-sinifinin-en-fulu-30245788/detay...

2. B

hilux yardım..

Ynt: hilux yardım.. köy- yayla şehir kullanımı.ağır olmamakla beraberr yük de taşıncak..
  3. B

hilux yardım..

Son 1 aydır babamın isteği ile 4x2 pick up araştırıyorum. Baba en az 2007 model 100 bini aşmayan birşey bulmamı istiyor rakam maksimum 23 bin:) ısuzu, nissan, mitsu yi eledim.. karşımda iki seçenek var. 1. Ford ranger xlt. 2007 model hi rider olmayanlardan. motor 143 ps gayet iyi gidiyor. lakin...

4. B

Grand Cherokee 2.7 CRD 2005 Model

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD 2005 Model hayırlısı olsun. güle güle kullanın
  5. B

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Diferansiyel Kilidi saygı değer ustalarım... ğbüyük bir ilgi ile paylaşımlarınızı takip ediyorum.. merak ettiğim bir kaç konu var. Birikimlerinii paylaşacagınızı düşünerek soruyorum. 1. Sınırlı kaydırmalı diferansiyel kilidi ile %100 ün arasındakı performans farkı ne kadar olur? özellıkle...

6. B

Markalar

Ynt: Markalar Arkadaşlar.. Sizlee bir sorum olacak.. Karda hangi araçlar başalırıdır.. 4x4 pickuplar arazililer kadar başarılı mıdır. ve Pathfinder(95/2000 arası) nasıl bilirsiniz. Özellikle karda.. teşekkürler

7. B

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Adım Mert. 26 yaşında ve Trabzonluyum. Halkla ilişkiler uzmanıyım. Bu sıralar Trabzonda oturuyorum asıl ikametgahım İstanbul. BUlunduğum yer offraod ve avcılığa müsait olduğu için off raodla içiçeyim,Ancak bildiklerim ve yapabildiklerim devede kulak. Aracım 96...
  8. B

Alternatif Off-Road Keşif Gezisi (8 Aralık 2007)

Ynt: Alternatif Off-Road Keşif Gezisi (8 Aralık 2007) Offraodacı Abilerim ablalarım sitenizi birkaç gündür takip ediyorum. Powerdodge resimlerini görünce üye olmaya karar verdim. Burası DOğu Karadeniz ve resimdeki Powerlarla ekmeğini taştan çıkaranlardan epey var burda. Sadece kend ilçemizde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,849
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri