Arama sonuçlarınız

1. ilter

Lastik Ebadı Büyüdüğünde Güç Kaybı Nasıl Çözülür?

Ynt: Lastik Ebadı Büyüdüğünde Güç Kaybı Nasıl Çözülür? 16" jant da kalmaya karar verdim; lastik tabanını genişletmektese yanağı yükseltmek gerekli, bu sebeple orginal 215/65/16 yerine 215/80/16 yada 215/85/16 veya 205/80/16 düşünüyorum, uygun olurmu acaba?

2. ilter

Ynt: Lastik Ebadı Büyüdüğünde Güç Kaybı Nasıl Çözülür? Çok önemli bilgiler için teşşekürler Onur bey...
  3. ilter

Ynt: Lastik Ebadı Büyüdüğünde Güç Kaybı Nasıl Çözülür? teşekkürler arkadaşlar,ben de öyle sanıyorum

4. ilter

2001 Mitsubishi Pinin 5kapı otomatik vites aracım var. Aracı yerden yükseltmek için,(yalnızca kasayı değil) aks'ı yerden yükseltmek için jant ve lastik çapını büyütmekten başka çare yok,değilmi? Ben orjinal 205/65/16 olan lastiklerin yerine 215/70/16 lastik kullanıyorum ancak yükselmede çok fark...
  5. ilter

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot öncelikle aracınızı iyi günlerde kullanın; benim merak ettiğim, lastiklerin hem taban genişliğinin hem çevresinin artması aracınızın çekişini olumsuz etkiledimi? benim böyle bir sorunum var ama aracım otomatik vites, acaba tüm araçlarda bu böylemi olur merak ediyorum?

6. ilter

Kaçkar ve Transkaçkar fotorafları

Ynt: Kaçkar ve Transkaçkar fotorafları gezinizin fotolarını büyük bir keyifle izledim, paylaştığınız için teşekkürler... gezinizin rotasını bir kroki veya haritada gösterme imkanı olursa harika olur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri