Arama sonuçlarınız

1. O

1996 Terrano 4 Kapı Tavsiyenize İhtiyacım Var

1996 model 3,0 otomatik terrano araç almaya karar verdim fakat yaşı itibari ile korkuyorum, almayı düşündüğüm araç 270.000 km de motor ve şanzumanı yapılmış araçta ağır kaza yokmuş. aracı Ankara nın taşrasında kullanacagım bu araç hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatabilirmi? 1- bu araçlar da...

2. O

Defender 110 V8 (Reha Bey Yardım)

Ynt: Defender 110 V8 (Reha Bey Yardım) yardımlarınız için teşekkür ederim. buradan anladıgım bütçe elveriyorsa TDI olmadı düz dizel.
  3. O

Ynt: Defender 110 V8 (Reha Bey Yardım) peki kullanılan diger parçalarını bulmak kolaymıdır? düz dizel yada düz benzinli(2.5) ile aynımıdır? yani defenderin bol ve ucuz parça avantajı V8 ler içinde geçerlimidir? malum seri II ve III lere parça bulmak hayli zor.

4. O

Cunda Adası - Ayvalık

Ynt: Cunda Adası - Ayvalık bence cunda ve civarı her mevsim başka güzel, ardığınız şey huzur ise tam yeridir cunda ve kış aylarında da bir başka güzeldir. mutlaka gidin pişman olmazssınız.
  5. O

Defender V8 hakkında sitede bir bilgiye rastlayamadım, ne yakar, parça bulmak kolaymı, örn, sanzuman digerleri ile aynımı, düz dizel ve benzinli ile artı ve eksilerini karşılaştırabilirmisiniz, bu arada araç 1994 model orjinal(motor ve diger parçalarında herhangi bir değişiklik yok)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
gezenadams

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR