Arama sonuçlarınız

1. R

Pako Şalter Konusunda Yardım Isteği

Yücel bey sorun şu, pako şalterin çok çeşidi var , benim için doğru olanı ne onu bulmaya çalışıyorum. Tamam 3 pozisyonlu 1-0-2 ama onların da bir çok çeşidi var , hangisi doğru olanı ?

2. R

Aküyü doldurmak için akü şarj cihazım var zaten. Onu evde şarj ediyorum. Kısa tatiller için doldurup karavana koymak planım. Ne zaman ki karavan kampına gidip 220v alma şansım olacak, o zaman şalterden 220V adaptörünü seçip aküyü devreden çıkarmak istiyorum. Amacım bu. Tabii ki ileride güneş...
  3. R

Konuyu açmadan önce forumda bu konuyla ilgili yazıları kurcaladım ama çok net bir bilgi bulamayınca açmak zorunda kaldım. Henüz yeni bir karavanım var, çok tecrübesiz ve bilgi yoksunuyum diyebilirim :) Aslında yapmak istediğim çok basit bir şey ama bir anda kendi içinde karmaşıklaştı , kolayca...

4. R

Yaşam Aküsü Tercihi Ve Temini

Herkese cevaplar için teşekkürler, seçimimi 100ah lexron jel aküden yana kullandım, umarım pişman olmam. Düzgün bir firmaya benziyor, bir de İzmir de olması benim için + puan oldu, bakalım hayırlısı. Şarj için de victron energy blue smart aldım. İlk şarjda herşey normal , ileride görücez
  5. R

Yaşam Aküsü Tercihi Ve Temini

Henüz yeni bir karavan aldım, karavan konusunda en ufak bir deneyimim ve bilgim yoktu şimdiye kadar (gerçi hala yok :) ) Karavanda, güneş sistemi, akü vs hiç bir şey yok. Yapmak istediğimiz şey; buzdolabı hariç ışıkların ve hidroforun çalışması için yaşam aküsü koymak. İleride güneş enerjisi...

6. R

Bisikletçi için gps tavsiyesi

Ynt: Bisikletçi için gps tavsiyesi Gerçi fiyatı çok yüksek ama Garmin 'in bisikletçiler için çıkardığı şöyle bir ürünü var : http://denizdukkani.com/urun-detay.php?uid=35506 kullanmadım bilmiyorum ama garminden kötü bir ürün çıkacağını da sanmıyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri