Arama sonuçlarınız

1. FEYZİ

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Gerçekten güzel bir proje , bizzat yapılanları yerinde inceliyorum ... profesyonel jeep ustasından çıkacak bir yapıt .. herkese selamlar

2. FEYZİ

11 inci isoff oyunları yapıldı.

Ynt: 11 inci isoff oyunları yapıldı. Herkese selam gercekten cok güzel bir etkinlik oldu üc gündüz iki gece kaldık biz cok keyif oldık arzu hanım görseller okadarmı emeği gecen herkeze teşekkürler
  3. FEYZİ

Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009) Herkese selam gercekten cok güzel gezi olmuş insanın canı cekiyor orda olmak icin inşalah yakın zamanda görüşürüz camurlarda mehmet can kardeşim :)

4. FEYZİ

Satılık 2007 Model Off Road için hazır Suzuki Jimny...

Ynt: Satılık 2007 Model Off Road için hazır Suzuki Jimny... mehmetcan bugun sanayide gördüm jantla latikleri değiştirmişsin güzel olmuş ;)
  5. FEYZİ

1994 Model Off-Road İçin Hazırlanmış Zj

Ynt: 1994 Model Off-Road İçin Hazırlanmış Zj tşk nadir abi

6. FEYZİ

Ynt: 1994 Model Off-Road İçin Hazırlanmış Zj çok teşekkür ederim yorumun için ayrıca moonvisor'ı sitedeki express mehmet arkadaşımızın ustası eyüp ustada yaptırıyorum

7. FEYZİ

Ynt: 1994 Model Off-Road İçin Hazırlanmış Zj aa söylemeyide unuttum bende biliyosunuz beyaz hastalığı var benim eski range rover ıda beyaz yapmıştım bunuda alp beyazı (BMW, Audi) beyazı yapacağım. sevgiler ;D ;D ;D ;D ;D
  8. FEYZİ

Ynt: 1994 Model Off-Road İçin Hazırlanmış Zj öndercim araban emin ellerde ona gözüm gibi bakacağım aillede bir evladımız daha oldu. arabaya sky jacker 3.5 inch yükseltme ox ön arka %100 kilit. amerikaya manuel şamzuman siparişi verdim. araca binmeden garaj off road nesimi ustanın ellerine...
  9. FEYZİ

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ergincim arabanı yaptın artık o kadar hazırladın çamura saplama zamnın geldide geçiyo bile. Artık tekerleklerini bi çamura soksan diyorum :)

10. FEYZİ

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ergin kardeşim aramıza hoş geldin.

11. FEYZİ

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Abi desene bir darbede hava şartlarından kısmetsislik
  12. FEYZİ

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) irfan usta aracı ne yaptın getirebildinmi istanbula

13. FEYZİ

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Arkadaşlar bu güzel etkinlikte emeği geçen herkeze çok çok teşekkür ederiz. Olcaycım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, senin bize yaptıkların yanında hiç kalır. Fotoğraflar için teşekkürler. :)
  14. FEYZİ

Cherokee Xj Veya Zj 4.0 Araç Arıyorum

Ynt: Cherokee Xj Veya Zj 4.0 Araç Arıyorum Hayırlı olsun Mehmet bey
  15. FEYZİ

Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009)

Ynt: Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009) cok güzel gezi olmuş paylaşım icin tşk ler

16. FEYZİ

Belgrat Ormanı Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Belgrat Ormanı Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) APO DAYI SENİ BÖYLEMİ GÖRECEKTİM :)
  17. FEYZİ

Geçmiş Olsun İrfan Usta

Ynt: Geçmiş Olsun İrfan Usta irfan ustacım yeni duydun çok büyük geçmiş olsun yaşar bey sanada geçmiş olsun
  18. FEYZİ

Fevzi Usta'ya ve Serkan'a Geçmiş Olsun

Ynt: Fevzi Usta'ya ve Serkan'a Geçmiş Olsun Arkadaşlar ilgi ve alakanıza çok çok teşekkür ederim. Önemli birşey yok bileğim incildi. Araçta ise kaput ezildi , ön cam ve arka kapı camı kırıldı. Serkanın birşeyi yok ;)

19. FEYZİ

1992 Model Range Rover Vogue SE Hakkında Bilgi?

Ynt: 1992 Model Range Rover Vogue SE Hakkında Bilgi? Murat bey kaporta ve boya yapılacak revizyona bağlı .yücel beybilir aracı boyada.benim branş'ım oto cam,kilit,flim ve sunroof.
  20. FEYZİ

Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008) İrfan ustanın aracından bi aksilik çıkmadı ama tayfun abinin aracı yolda üç defa hararet yaptı. Tekirdağ'dan Maslağa kadar çekmek zorunda kaldım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,629
Kaydolan Son Üyemiz
ilyasharem

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri