Arama sonuçlarınız

1. M

cheroke xj almayı kafaya taktım.

Değerli forum üyeleri selamlar.Aslında gezenbilir'e uzn süredir üyeyim ama fazla paylaşımda bulunamadım.Bu yüzden beni tanımayabilirsiniz.Adım Murat,uzunca bir süre İzmir'de kaldıktan sonra İstanbul'döndüm,niye döndüysem :) Neyse çok uzatmayalım,İzmir'de iken 1980 model uzun kasa chevrolet...

2. M

Kamuflaj Harikaları

Ynt: Kamuflaj Harikaları Gerçekten süper teşekkürler.
  3. M

Taş Köprüler 2

Ynt: Taş Köprüler 2 Köprülerde fotoğraflarda harike ellerinize sağlık.

4. M

Ege'den Yansımalar... :)

Ynt: Ege'den Yansımalar... :) Çok güzel fotoğraflar.Şirince adı gibi çok şirin çekimler çok keyifiydi teşekkürler
  5. M

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selamlar İstanbul'da ikamet ediyordum 1 yıl önce İzmir'e taşındım.Elektronik işi üzerine çalışıyorum.1980 model silverado kullanıyorum.Off road yapmayı çok seviyorum. 39 yaşındayım.

6. M

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Bende 98 model cbr 1100 xx var,bu aralar enduro bir motosiklet almayı düşünüyorum ama xx duracak onun keyfinden vazgeçebileceğimi sanmıyorum.

7. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Çok teşekkür ederim.
  8. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selamlar,kısaca kendimi tanıtmak istedim.Gezi denildiği zaman herşeyi bir tarafa bırakıp gidenlerdenim.Bisiklet kullandığım uzun yıllar sonrasında motosiklete merak saldım.Uzun yıllardır motosikletin üzerinde orası senin burası benim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,529
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafacan Nişancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri