Arama sonuçlarınız

1. ruhiilhan

Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010)

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) Murat hocam eline sağlık seninde. Forumda faal gördüm senide bravo. Jeyon hocam burada koşturuyorsun bak grup fotoğrafını bende kaçırmayayım diye elde tripotla.

2. ruhiilhan

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) Teşekkür ederim hocam eline sağlık. Evet video çekiyormuşum o an.
  3. ruhiilhan

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) Hocam bu fotoğraflarla daha bir uğraşmıssın gibi geldi bana bugün. Yanılıyormuyum acaba?

4. ruhiilhan

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) Evet o devrilebileceği bir andı bende öyle hatırlıyorum hocam.
  5. ruhiilhan

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) Hocam çok teşekkürler. Beni iyi yakalamışsın burada. Çekim yapıyormuşum.

6. ruhiilhan

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) Forum çok güzel gidiyor. Arkadaşlar teşekkürler takip ediyoruz.

7. ruhiilhan

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) Arkadaşlar, mükemmel bir forum oluyor. Böyle emek görmedim gerçekten takdir ediyor, elinize sağlık diyorum. Her bir foto ve video için nasıl uğraşıldığını gördüm ondan söylüyorum. Teşekkürler...
  8. ruhiilhan

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) Jeyon ve Sal hocam fotoğraflar ve videolar süper gerçekten de. Güzel bir anı oldu bizlerede bunlar.
  9. ruhiilhan

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) Çok hakeketli çok güzel bir forum oldu bu. Tebrik ediyorum arkadaşları. Gelecek sefere bende bir sürü fotoğraf çekeceğim. En azından böyle düşünüyorum şimdi. Selamlar tüm arkadaşlara.

10. ruhiilhan

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) Hakan Bey 535. mesajdaki ikinci fotoğraf tersmi duruyor?

11. ruhiilhan

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) Merhaba arkadaşlar ben de geldim. Ama gelene kadar ne kadar da ilerlemiş burası böyle. Tebrik ediyorum. Çok çok güzeldi. Emek ve zaman harcayan herkese çok teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri