Arama sonuçlarınız

1. brs

DODGE XLVD100

Ynt: DODGE XLVD100 Merhabalar buda aracımızın genel resmi iyi günler , Barış

2. brs

DODGE XLVD100

Ynt: DODGE XLVD100 Mehmet bey merhabalar, motor marka bilgisi herhangi bir yerinde bulamadım sadece seri no kalmıs, ama aracımızın resimlerini ,motor, şanzuman ve genel olarak gönderiyorum. Resimlerden anlayabilirmiyiz? aracı off-road için revize etmek istiyorum, saç konusunda kesim,büküm...
  3. brs

DODGE XLVD100

Ynt: DODGE XLVD100 mehmet bey iyi akşamlar, kusura bakmayın iş nedeni ile giremedim, ilk önce bilgiler ve ilginiz çok teşekkür ederim. galiba yazın sizinle bulaşacağız : ) , dodge offroad amaclı dusunuyorum tahminimce o zaman kilitli diferansiyel şart gibi.motor ve şanzuman bilgilerini...

4. brs

DODGE XLVD100

Ynt: DODGE XLVD100 Mehmet bey merhabalar, arac dizel , 2800 cc.62.5 kw gücü var.84 model , mailim byuregir@teknikeras.com.tr, email ile bana tahmini bana maliyeti ve süresi hakkında bilgi verirseniz cok sevinirim.?ayrıca aracı ben iç döşeme, boya ve arka kısım içinde bazı revizasyonlar...
  5. brs

DODGE XLVD100

Ynt: DODGE XLVD100 mehmet bey merhabalar ilginiz için teşekkür ederim acıkcası işlerin yogunlugundan ilgilenemedim ,konu hala güncel yaz içinde tamamlamak istiyorum, detayları nasıl goruselim selamlar barış

6. brs

DODGE XLVD100

Ynt: DODGE XLVD100 Merhabalar, ilginiz için teşekkür ederim, valla bende ilk defa duydum ruhsatta oyle yazıyor.Araç çalışır durumda ama tabi ön diferansiyel ve diğer değişecekler için ön kısım uygunmu bilmiyorum. Araştırmaya devam , tecrübeli arkadaşlardan haber bekleyelim. Yarın tam...

7. brs

DODGE XLVD100

Merhabalar, Şuan elimde temiz çalışır durumda 84 model dodge xlvd100 bulunmakta.Ateyle çalışma şartlarına sahibim.bu aracı 4x4 yapabilirmiyim ? ayrıca nasıl bir yol izlemem gerekir. Aracı 4x4 yapıp hafta sonları off-road gezme faliyetleri için kullanmak istiyorum Değerli yorumlarınızı ve...
  8. brs

Mahindra GOA

Ynt: Mahindra GOA Biz aracı tahminimce ilk alanlardanız, O zaman izmir'de servisi olmadığı için aracı ankara opel bayisi Opan otomotiv'den almıştık hatta ilk bakımları için izmirden ankaraya götürüyorduk : ). Kullanım zamanında bozulan klimanın bir parçası , arka süspansiyonun ufak parçaları...
  9. brs

Mahindra GOA

Ynt: Mahindra GOA Merhabalar, Ben yaklaşık iki senedir mahindra'nın 2008 4x4 Pik-up modelini kullanmaktayım. Off-road ile kısa zamandır ilgilenmeye başladım.Esasında aracı alış nedenim ise hem işte ağır kullanabileceğim hemde bu tarz etkinlikler yapabileceğim bir araç olması idi. İşimiz...

10. brs

İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010) Merhabalar, İlk önce konu dışı olarak tanışma için gezi ile ilgili kısma yazdığım için özür dilerim. Belirli bir süredir ,sitede off-road ile ilgili yazısmaları ve başlıkları takip etmekteyim.Hatta sizin emiralem -...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri