Arama sonuçlarınız

1. O

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Hurdasan MKE ihalesi arkadaşlar .Arkadaşlar Kapalı kasa araçlar var. Yakın olan varsa bilgi edinilebiliriz. Kapalı kasalarda düzgün araçlar olabilir diye düşünüyorum. Herkese Kolay Gelsin ;) http://www.mkehurdasan.com.tr/310511.htm

2. O

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Evet haklısın arkadaşım . Araştırdım araçlar dediğin gibi alınmayıp kalanlar. Eksikleri çoktur.Birlikte hareket etmek gibisi yok ama önümüze bu işerden anlayan birini çıkıp öncilik yapması lazım.Bu sitede birkaç kez birlikte hareket etme girişimi oldu...
  3. O

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Evet arkadaşımız çok doğru bir konuya değinmiş. Konuyu açarsak ;Bu araçları 5 kapıya çevirebilirmiyiz.Çevirisek.Ruhsat işlemi nasıl olur .Yani cinsi ne olur. Proje gerekirmi.Ruhastta sorun çıkarmı.Bu işleri yaptıran varmı bilgi verirse seviniriz.

4. O

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Tezcanlı arakadaş bu araçlar daha önce ihaleden satılan araçlarmı .Kim nerede satıyor açıklama yaparsan bence iyi olur.Belki bzizmde alma imkanımız olur.Kolay Gelsin.
  5. O

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Evet arkadaşlar MKE ihalesi :http://www.mkehurdasan.com.tr/25022011arac.htm Burda dikkatimi çeken şu sanki araçlar tek tek ihaleye çıkmıyor .Grup olarak çıkıyor temenata bakın yani yine malum kişiler girip alacak biz bakacağız.Ben öyle anladım hatalı...

6. O

LR defender ihaleleri nerede bilgilendiriniz

Ynt: LR defender ihaleleri nerede bilgilendiriniz ihaleleyde değilde elimizde bir tane var 110 1990 model temiz lpgli 96.000 ilgilenirsen 05345910124 16.000.00 tl pazarlık payı var .. Bu araç hakkında resim ve daha fazla bilgi verirseniz sevinirim.

7. O

Acil Satılık Çok Temiz Defender

Ynt: Acil Satılık Çok Temiz Defender Güncel .
  8. O

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri http://www.milliemlak.gov.tr/ihaleler/_haberduyuru/son_eklenen/diyarbakir_tasinirmal11.pdf arkadaşlar ihalede land yok ama . arazi taşıtları var yardımcı olur belki .Kolay Gelsin.
  9. O

Defender benzinli sahipleri buraya!...

Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!... Takip ;)

10. O

Yıllar Sonra Nihayet Kavuştuk... :) Hoşgeldin Bebek :)

Ynt: Yıllar Sonra Nihayet Kavuştuk... :) Hoşgeldin Bebek :) Tebrik ederim .Vefik bey verdiğiniz numaradan yaşar beyi aradım diğer araçlar için ama beni aştı bakalım.Hayırlısı inşallah başka sefere .darısı başımıza.Kolay gelsin

11. O

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar çankırı daki araçlar yürür durumda imiş.Ufak defek arızları varmı ama araç sayısı çok 6 adet seçilebilir.Çorum daki araç hakkında ise pek olumlu konuşylmadı uzun zamandır yatıyormuş.birde arazi şanzumanında sıkıntı varmış aracın o nedenle...
  12. O

Satılık Defender Arayanlar Buraya

Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya Vefik arkadaş hayırlı olsun.Bu Ankara'daki araçlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim. (Model Yılı , Km , Fiyat konsunda ) Birde ulaşılabilecek telefon nosu felan olursa iyi olur.Tekrar hayırlı olsun.

13. O

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar Çankırı ve Çorum daki araca ilşkin resim elime geçti.Çankırı ve Çorum daki araçlar kapalı kasa ambulansdır ve araçlara ilişkin resim aşağıdadır.Yardımcı olacağı umuduyla .İnşallah bir gün benimde defenderim olur.Vefik arkadaşımızdan yeni...
  14. O

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Vefik arkadaşımızın aracı hayırlı olsun.Hikayeyi bekliyoruz. Düzeltme için ayrıca teşekkürler.Arkadaşlar evet Çankırı'daki araçlar Çorum'daki gibi yüksek tavan normal ambulans.Herkese teşekkürler.
  15. O

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar Çankırî'da 6 adet araç var bi bakın derim.Link aşağıda . http://www.cankiridefterdarligi.gov.tr/sayfalar/duyuru/mile_satis/milli_emlak_mud/mile_satis_kira_arac_tümü.htm

16. O

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar Giresun'daki araçları bir hatırlatmak istedim.1993 model olan aşagıda resmi olan araç daha önce sertem41 arkadaşımız yayınlamıştı.
  17. O

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar bu KDV konusu esasında çok açık . Maliye bakanlığı bu konudaki tüm yazılarında Gümrük Genel TebliğiTarife-Sınıflandırma Kararları(Seri No: 8) 'e atıfta bulunmaktadır.Bu tebliğ incelendiğinde önemli olan aracın koltuk sayısı ve cinsi olduğu...
  18. O

Defender Modifiye!

Ynt: Defender Modifiye! ;)

19. O

Defender Modifiye!

Ynt: Defender Modifiye! !
  20. O

Defender Modifiye!

Arkadaşlar değişik bir modifiye

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri