Arama sonuçlarınız

1. Z

Mart Ayında Bolu Yedigöller ?

Ynt: Mart Ayında Bolu Yedigöller ? Umarım denk gelir bana zarar vermeyecek yaban hayvanlarda izleme fırsatı bulunurum :) Peki oraya giderken onceden haber vermek gerekiyormu bi yere telfn vs. girişte ücret varmı yada denetim varmı? Cadır başına ücret vb.?

2. Z

Ynt: Mart Ayında Bolu Yedigöller ? ben daha cok 'müthiş zevkli bi ortam sizi bekliyo' kelimenizle ilgileniyorum. Sessiz olsun ama ürkütücü olmamasını yeğlerim :) Gerçi grup erkek ağırlıklı olacak, bu o konuda epey bi yardımcı olacaktır. Hem ürkütücü olmasıda meceranın bir parçası değilmi...
  3. Z

Ynt: Mart Ayında Bolu Yedigöller ? Acaba neden mart ayından sonra gidilmeli? 19 mart ta gidersek sizin düşündüğünüz, bizi bekleyen zorluk/lar nelerdir? Bu arada biz neden o tarihte gitmek istiyoruz, hepimizin Nisan 20 sine kadar farklı tarıhlerde sınavı var :) :) O tarihte cok uzak ve o zaman...

4. Z

Ynt: Mart Ayında Bolu Yedigöller ? Tavsiye için teşekkür ederim. Linkte epey fikir verdi, sanırım daha oncede göz atmıştım. Diğer görüşleride merakla bekliyorum...
  5. Z

Herkese merhaba... Siteyi bayadır takip ediyorum ve artık size katılma zamanım geldi diye düşünüyorum. Herneyse :) Ben Eskişehirde Öğrenciyim ve yakşalık 9 arkadaş 19 Martta Bolu Yedigöllerde 3 günlük bir kamp yapmak istiyoruz. Benim sizlere sorum o tarihte orada Sıradan çadırlarla ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri