Arama sonuçlarınız

1. davay

1998 model mazda 4*4

Ynt: 1998 model mazda 4*4 karadenizliyiz olur o kadar

2. davay

1998 model mazda 4*4

Ynt: 1998 model mazda 4*4 yok arkadaşım ağır amaçlı deyil yan tarafta gözüken dükkan benim dükkanın işlerinde kullanıyorum elektrikçiyim bulundugumuz yerde K plakası sorunu oldugu için aracım K palakalı. ticari dir tabi kışın o gözüken karlara vuruyoruz kendimizi malum karlı yollarda araç...
  3. davay

1998 model mazda 4*4

Ynt: 1998 model mazda 4*4 97/98/99 model 4*4 mazdalar saglamlık açısından çok güzel kolay kolay parca bozmuyor yakıtları sınıfına göre ekonomik aracı serviste baktır eğer yürüründe bi problem yoksa motorunda filan kilometreside düşürülmemişse tafsiye ederim yanlız arazi sistemini iyi öğren...

4. davay

1998 model mazda 4*4

Ynt: 1998 model mazda 4*4 teşekkürler jip türü bi araçla takas etmeyi düşünüyorum bakalım saygılar
  5. davay

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? sagolasın bora abim vallaha gözüm gibi bakıyorum parçaları çok pahalı

6. davay

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? abi senin makine de güzelmiş yaa tam bana göre bende o tür bişey alacam bakalım artık yaza nasip gelirsen ben hemşindeyim abi rizede şefik usta filan var bu motorların uzmanı motorcular külübümüz var haftada birkez kafamız ne tarafa eserse geziyoruz abi sen gel yeterki...

7. davay

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? herkese hayırlı günler karadenizi bilenler bilir yaylalarımız meşürdür arazi deyince yayalalara gideceksin bu motorla gitmediğim yayla kalmadı makina gitmem demiyo ama yatırırsan dediğiniz gibi çok agır 260 kilo iki kişi kaldırabiliyo anca o yuzden bende daha ufak ve...
  8. davay

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? sagolasın murat abim allah razı olsun daha siteye yeni üye oldum yaklaşık 10 senedir motor kullanıyorum bu motorumu yaklaşık 2 sene önce aldım gayette memnunum tek sıkıntım boyumun kısa olması saygılar abim
  9. davay

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? selam arkadaşlar benim motor bmw 1100 gs

10. davay

1998 model mazda 4*4

Ynt: 1998 model mazda 4*4 sagolasın arkadaşım senin araç ne marka

11. davay

1998 model mazda 4*4

Ynt: 1998 model mazda 4*4 acemilik işte aynı resmi iki kez yukledik neyse olur okadar bakın aracımla bu karlarda boğuşuyorum ve gidişi sağlamlığı konusunda bir numara diyebilirim
  12. davay

1998 model mazda 4*4

Ynt: 1998 model mazda 4*4 buda diyer taraftan

13. davay

1998 model mazda 4*4

herkese selam lar arkadaşlar siteye yeni uye oldum yaklaşık 10 senedir mazdacıyım şuan ki aracım 98 model 4*4 b 2500 dür resimlerinide koyacam bende bt 50 almayı düşüyorum tek merak ettiğim konu defransiyel kilidi olup olmadıgı benim kinde yok sadece akis kilidi bulunuyo kullanan lar bilir rf...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri