Arama sonuçlarınız

1. Y

Opel Frontera Almayı Düşünüyorum

Ynt: Opel Frontera Almayı Düşünüyorum bende frontera kullanıcısıyım. arabam problemi biraz. yaklaşık 2 yıldır bakıma girmediği için sorunları var biraz. ama zamanla yapılacak. yapıldıktan sonrada hem arazide hem yolda gidilcek bir araç bence. 2.0 motor yeterli değil ama cok fazla hız merakı...

2. Y

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar Ben Yağız Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği'nde okuyorum. Off road a karşı çok büyük bir isteğim var. Bu sitede güzel aktivitelerin yapıldığını duydum ve hemen üye oldum. İnşallah güzel vakitler geçiririz
  3. Y

95 Model Frontera Debriyaj Merkez Takımı Sorunu..

Ynt: 95 Model Frontera Debriyaj Merkez Takımı Sorunu.. Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim. @rumelian hemen tanıtıyorum kendimi:) bir de bizimde bu merkezde lastik eskimiş araba 1 hafta yatmıştı bir abimizdeydi gittik almaya işte baktık debriyaj kaldı yukarıda. sanayiden usta geldi...

4. Y

95 Model Frontera Debriyaj Merkez Takımı Sorunu..

iyi aksamlar.Frontera A aracımızda debriyaj merkezinden yağ kaçırması sorunu var. Tam merkez yada tamir takımı parçalarını nerden temin edebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri