Arama sonuçlarınız

1. 6

İlk Muhtar Amatör

Uzun yıllardır Gezen bilir e girmemiştim gezinirken muhtar başlığına denk geldim. Herhalde ikinci amatör telsizci olan mahalle muhtarıda benim galiba, kendimi tanıtayım bilen bilir gerçi qth Zonguldak Ereğli TA2AOZ Ahmet ÖZER kendim aynı zamanda kdz Ereğli trac kurucularından, iki dönem...

2. 6

ASELSAN 4021 CİHAZ +MİKROFON SATILIKTIR

Ynt: ASELSAN 4021 CİHAZ +MİKROFON SATILIKTIR kardeş yok
  3. 6

Magellan eXplorist 710 Handheld/s GPS Receiver

Ynt: Magellan eXplorist 710 Handheld/s GPS Receiver Sayın yönetici siz zannedersem 3 haftadır yeni bu bölümü geziyorsunuz ? Niye bu kadar zaman sonrası uyarmayı düşündünüz? "Germeyin" gibi ifadeleri niye kullanmayı uygun buldunuz, anlamışda değilim. Saygılar.

4. 6

67 ahmert 67 cevapen

Ynt: 67 ahmert 67 cevapen sayın elit ismail kardeşim sizi dolandırıcıkla suçlamadım ama ima etmiş gibi olabilirim telefonlarıma bakmadınız sitede onlayn görünürken sizi aradım cevap vermediniz insan bu kadar yoğun olamaz siteye geldiğinde vakit ayırıp yazınızı yazabiliyorsunuz bakın bana ait...
  5. 6

Forumda Açılan İlanlar Hakkında

Ynt: Forumda Açılan İlanlar Hakkında Sizin firma ile ilgili araştırmayıda yapabiirim. Önemli olan sizin kendinizi net olarak ifade edebilmeniz Saygılar

6. 6

Ynt: Forumda Açılan İlanlar Hakkında sayın elit ismail kardeşim sizi dolandırıcıkla suçlamadım ama ima etmiş gibi olabilirim telefonlarıma bakmadınız sitede onlayn görünürken sizi aradım cevap vermediniz insan bu kadar yoğun olamaz siteye geldiğinde vakit ayırıp yazınızı yazabiliyorsunuz bakın...

7. 6

Ynt: Forumda Açılan İlanlar Hakkında Sayın yönetici bu başlığı bir süre yukarıda tutmak mümkünse site üyeleri açısından iyi olacaktır.
  8. 6

Kenwood TM-641A Triband VHF UHF 220 Mhz Ham Amateur Radio Transceiver TM 621

Ynt: Kenwood TM-641A Triband VHF UHF 220 Mhz Ham Amateur Radio Transceiver TM 621 Herhangi bir gelişme yok site yöneticisini uyardım. Umuyorum gerekeni yaparlarda arkadaşlarımız madur olmaz.
  9. 6

Magellan eXplorist 710 Handheld/s GPS Receiver

Ynt: Magellan eXplorist 710 Handheld/s GPS Receiver sayın yönetici bu şahsa ait kenwood ts 2000 ilanı vardı kaldırmışsınız bunuda kaldırabilirsiniz

10. 6

Ynt: Forumda Açılan İlanlar Hakkında Sayın site yöneticileri ve üye arkadaşların dikkatine.. Mahmut beyin dediği gibi bu sıralar siteye günü birlik ve ilk üyeliklerinin ardından cok cazip fiyatlara ilanlar vererek kişileri dolandırmaya yönelik yazılalar oluşmaya başlamıştır ,dolayısı ile...

11. 6

Ynt: Kenwood TM-641A Triband VHF UHF 220 Mhz Ham Amateur Radio Transceiver TM 621 Bir gelişme varmı acaba?
  12. 6

Casio Protrek Kol Saati PRG-110-1VDR

Ynt: Casio Protrek Kol Saati PRG-110-1VDR Arkadaşlar buradaki yazıları okumadınızmı? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88530.0

13. 6

Ynt: Kenwood TM-641A Triband VHF UHF 220 Mhz Ham Amateur Radio Transceiver TM 621 Telefonla arıyorum sizi açmıyorsunuz.Cihazı ciddi olarak almak istiyorum uygun görürseniz kargo ile göndererek cihaz elime geçtikten sonrada ödeme yapmak mümkün ise almak isterim.
  14. 6

Ynt: Kenwood TM-641A Triband VHF UHF 220 Mhz Ham Amateur Radio Transceiver TM 621 Yazımın en altında isim ve telefon bilgilerim var oradan ulaşabilirsiniz kargoylada olabilir aras yurt içi farketmez saygılar.
  15. 6

Ynt: Kenwood TM-641A Triband VHF UHF 220 Mhz Ham Amateur Radio Transceiver TM 621 ptt kargo ile kapıda ödemeli olabilirmi almayı düşünüyorum.

16. 6

KENWOOD TM-D710 A SATILIK

Ynt: KENWOOD TM-D710 A SATILIK Şahıs kırıkkale keskindenim diye tanıttı kırıkkale 112 de görev yapan amatör arkadaşımız Uğur bey bu arkadaşla buluşacaktı keskine gitti buluşamadılar 112 merkeze gel denildi şahsa orayada gelmedi bu arkadaşa ait sitede 3 tane ilan var dikkatlide olmak gerek bu...
  17. 6

Ynt: KENWOOD TM-D710 A SATILIK Evet 16:30 dada haber çıkmadı telefonlara da bakılmıyor. Dikkatli olmak gerek.
  18. 6

Ynt: KENWOOD TM-D710 A SATILIK Bugün 16.30 u bekliyoruz o zaman bakalım ne olacak herşeyden hayırlısı..

19. 6

Ynt: KENWOOD TM-D710 A SATILIK Turgut bey yarın 112 de Uğur beyle buluşursanız çok memnun kalacağım emanetiniz uğur beyde Saygılar
  20. 6

Ynt: KENWOOD TM-D710 A SATILIK Turgut bey telefona cıkmıyorsunuz size arkadaş gönderdim niye buluşamadınız?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR