Arama sonuçlarınız

1. H

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi walla o zaman bizim haytalar baya inatcı videoyu seyrederken sigaralar benden dedim gene izletemedim Benle birlikte izleyene paket alacağım dedim yok kendi aralarında and içmişler sanki izlemiyeceğiz diye Neyse sesimi en azından size duyurmuş oldum...

2. H

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi esra hanım sizin adınıza sevindim ilk başlarda verdiğiniz çelişkili yazılar beni tedirgin etmişti :) ve bu yöntemden benim sayemde haberiniz olması inanın bir dağcının zirveye bayrağı taşıma heycanı ile aynı son yazılarınızda gördümki sizde başkalarını...
  3. H

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Büyük konuşmak gibi olmasın ama hakikat Allen carr'ın yiöntemi ile bırakıpta geri başlamak olağanüstü bir uğraş ve gayretle olabilir :) sigarayı bırakamayan arkadaşlara hayatında başarılar dilerim :P bu arada sıra numaram güzel oldu arkadaşdan utanmasam...

4. H

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Yokmu yeni bırakan arkadaşlar yeni başlayan varmı peki ??
  5. H

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Taner Bey ; eğer bırakma gibi bir düşünceniz varsa affınıza sığınarak bir öneridede ben bulunmak istiyorum Allen carr 'ın kitabını internette bulabilirsiniz 120 sayfa bir defa okuyun (atlamadan) hiçbirşey kaybetmessiniz işe yaramasa bile en fazla 2 saatiniz...

6. H

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi teşekkürler "abi sigarayı bırakacaksan kafanda bitireceksin olayı" bana bu tavsiyede bulunanları boğasım gelirdi :) ama bunu söylerkende birçoğunun elinde sigara :D:D Sıra değişmek isteyen varsa lütfen benimle irtibat kursun :D:D:D:D bu arada kaybımız yokmu ya...

7. H

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi teşekkürler Büyük konuşmak gibi olmasın ama içeceğimi hiç sanmıyorum :) şu anda kendimi daha önce hiç sigara içmemiş biri gibi hissediyorum 10 yılı aşkın günlük 10-15 adet içiyordum ben allen carr yöntemi ile bıraktım hiç zorlanmadım ve hiçbir istek...
  8. H

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi 01. ekiNoks 02. cenkcc 03. seyyah-34 04. feroza34 05. byseyyah 06. oğlak 07. zigana78 08. Felice 09. Kasif 10. melinda 11. reis28 12. 2fast4u 13. züğürt gezençi 14. lokosit 15. ekinox 16. nitroces 17. Parodi (Fatih Aydoğdu) 18. gezent-i 19. Clk PART-Business...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri