Arama sonuçlarınız

1. M

2006 Model Freelander İsofix Bağlantı

Merhaba; 2006 model HSE paket freelander aracımda isofix bağlantısının olmadığını haftasonu bizim oğlana çocuk oto koltuğu alırken bebek mağazasının önünde farkettik.Ama epey geç kalmışım bunu farketme konusunda.Bu bağlantıyı serviste yaptırabilen, yada bu sıkıntıyı aparatla vs bir şekilde...

2. M

Freelander aksesuar yardımı

Ynt: Freelander aksesuar yardımı Bilgi için tşk ederim.
  3. M

Ynt: Freelander aksesuar montaj yardımı Merhaba; Kayalar oto Yasin bey'in ilgi ve alakası sayesinde bende aradığım aksesuarlara sipariş verecek kadar ulaştım diyebilirim.Yalnız siz freelander sahibi dostlara bazı sorularım olacak. 2006 freelander ön far koruma montajında kaportada yan tarafta...

4. M

defender 90 yardım

Herkese merhaba; Aşağıdaki ilandaki defender 90'ı siteden bilen arkadaşlar varmıdır?Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.90 kasalarda dizel olanlar sanırım daha çok tercih ediliyor ve zor bulunuyor?Benzinlileri nasıldır? Defenderlara sardık bir kere hemde zor bulunanına bakalım sonumuz...
  5. M

Ynt: Freelander aksesuar yardımı Bilgiler için teşekkürler.Buralardan araştıracağım.

6. M

Merhaba; 2006 model freelander hse paket araç sahibiyim.İkamet ettiğim yer Bolu olduğu için bazı aksesuarları edinemiyorum.Freelanderım için ön farlar ve arka stoplar için koruma taktırmak istiyorum.Arka stop koruması sanırım üzerindeki civatalar sökülerek takılıyor fakat ön far koruması için...

7. M

2006 TD4 HSE İçin Aksesuar Hk.

Ynt: 2006 TD4 HSE İçin Aksesuar Hk. Hızlı cevabınız için teşekkür ederim.Aksesuarlardan sadece yan basamak üzerinde vardı.Multimedyayı en sona bıraktım.Ama far ve stop korumaları dediğiniz yerlere soracağım.Lastik konusuda evet 4 tane michelin düşünüyorum haftaya ilk işim ona bakmak. Teşekkürler
  8. M

2006 TD4 HSE İçin Aksesuar Hk.

Merhaba; Bu hafta 2006 model Freelander TD4 HSE Paket aracımı buldum,sonunda içime sindi ve aldım.Tecrübeli arkadaşlardan bazı bilgiler isteyeceğim.Ben Bolu'da ikamet ediyorum ve aksesuar,yedek parça vs bulmam zor oluyor.En yakın Ankara'dan bu ihtiyaçlarımı gidereceğim sanırım. -Ön farlar ve...
  9. M

Satılık VX80

Ynt: Satılık VX80 Bu nasıl iştir bu aralar VX80'ler VX100'ler satılıktan geçilmiyor hemde en aktif en çok hikayesini okuduğumuz kişilerin araçları bunlar.Daha sepeti yapılacak,yükseltmesi yapılacak diye beklerken ilanı görünce bende şok oldum :o :o :o Hayırlısı olsun diyelim.

10. M

Boloff ve Seat World Club Abant Off Road Gezisi (05.03.2010)

Ynt: Boloff ve Seat World Club Abant Off Road Gezisi (05.03.2010) Boluda bu etkinlikleri bir Bolu'lu olarak görmek harika birşey.En güzelide ayrı ayrı yerlerde trafikte gördüğüm araçların hepsini bir arada görmek.Çağrı bey en kısa zamanda aranıza katılmak dileğiyle :)

11. M

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im Abant'a geleceğiniz tarihi önceden bilseydim sizi ve Kara Panteri görmeye gelirdim. :(
  12. M

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im süper oluyor süper.Her haftasonunu ne ilave gelecek diye iple çekiyorum :)

13. M

Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum Hayırlı olsun sitedeki dostluk ve yardımlaşmanın bir ürünü daha ortaya çıktı diyebiliriz.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
  14. M

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im İzlemek ne demek soluk soluğa takip :)
  15. M

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im Valla tamponlar mükemmel oldu. Tavan sepertni dört gözle bekliyorum.Bu arada içini merak ediyordum fotolarınız çok ayrıntılı olmuş.Teşekkürler :)

16. M

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum tamam o zaman artık olur bu iş :)
  17. M

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im arka tampondaki kırmızı kilit gibi parça stepne ayağı ile mi alakalı anlayamadım...
  18. M

inegölün ilk vx80 ni

Ynt: inegölün ilk vx80 ni kendime şunu söylüyorum artık,demeki isteyince bulunuyormuş...hayırlı olsun.

19. M

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum Son durum nedir aldınızmı aracı?
  20. M

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im ön tampon çok başarılı olmuş.nerede yapıldı acaba? arka tampon fotosu yok mu?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR