Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Selam Arkadaşlar, Ben Birol
Çadır ve diğer malzemeler bende mevcut zaten. Uyku tulumu, mat battaniye ve daha fazlası. Ama çadırda yatmak, özellikle kışları biraz tehlikeli oluyor. Bir kaç kez çadırıma çakal girmeye çalıştı. Ekmek yada yemek kokusuna gelmiş muhtemelen. Aşırı...
Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)
Amin diyelim ;D
Evet, biraz parasından ve Fotodan bahsetseydiniz, inanın çok merak ettim ve ettik ve de etmeye devam edeceğiz :)
Bu Off Road ile hiç mi hiç alakam yok aslında, sadece tatlı su balıkçısıyım. Ama göl kenarlarına gittiğimde Off Road dan aşağı yollardan geçmiyor değilim. Aracım Niva 89 Mod. İlk sahibinden aldım ve hiç yolda bırakmadı. Genelde soğuk havalarda balığa gittiğimden ötürü ve de çadırda da kalmak çok...
Ynt: Olta ile Alabalık Avı
maalesef kardeş, saydıklarınızın tümü yapılmakta. Doğanında bir kırmızı çizgisi vardır. İnşallah o çizgiyi aşmamışızdır. Yoksaki intikamı çok kötü oluyor
Ynt: Niva için Çekme Karavan İmalatı
Güneşli Praticker di galiba, 7 bin liraya derli toplu satıyorlardı. Çok küçük ama kullanışlı gibi geldi bana. Ama sadece 2 kişi yatabilirdi.
Birde siz nivayı kesip biçmekten bahsetmişsiniz. Çok kez niva içerisinde yattım. Boyum 1.80 ve neredeyse boydan...
Ynt: 2010 4x4
Fiyatına göre nivalar gerçektende diğer pahalı 4*4 lerden üstünler. Nivanın tüm parçaları sudan ucuz. Eğer araçtanda anlıyorsanız, ufak tefek arızaları anında onarabilirsiniz. Onarımı çok kolay araçtır
Trakyada yada başka bölgelerde bazı tarım ilaçları kullanılmaktadır. bu ilaçlar o kadar keskindir ki, sadece kullanılmılş boş tenekesini göl kenarında yıkadıktan sonra, yüzlerce balık ölebiliyor.
Nisan yada mayısta Bursada kırmızı avında olacaz, 2 defa gittim ve yerler mükemmel. Karadenizden bile güzel ormanları var. İnşallah öylede kalır.