Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Özgürlüğe Giden Yol...
siperleri gördüğümde aklıma ilk gelen ne kadar sahipsiz kaldığı. eminim sizler de duymuşsunuzdur o siperlerin bir askerin at üzerinde iken dahi görünmediğini. biz tarihimize sahip çıkamayan aciz insanlar olarak utanç duymalıyız. bir kere o topraklar ne artvin...
Ynt: Ayasofya
üst katta taş geçitler var orada ilerlerken penceresinden gördüm minareyi ve kendi kendime bu kare kaçmaz dedim. sonra da bastım deklanjöre. inşallah iyi çekmişimdir.
Ynt: National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri
inşallah vaktim olduğu müddetçe etkinlikleri takip edeceğim. ayrıca birşey sormak istiyorum. fotoğraf gezileri düzenliyor musunuz? düzenliyorsanız bir faaliyet takvimi mevcut mudur?
Ayasofya Camii'nin içerisinde bulunan yollardan geçerken penceresinden minaresini çekmiştim. yorumlarınız fotoğrafımın güzelliği ve eksikliği hakkında bilgi sahibi edecektir. şimdiden teşekkürler.
Bir arkadaşımın kendi tarlasında iken çekmiş olduğu ve benim de büyük bir beğeniyle yayınladığım fotoğrafı. sizlerle paylaşmak istedim. yorumlarınızı bekliyorum. saygılar...
Ynt: Ara'dan..
''amcam almanyadan yeni gelmiş, tabii o zamanlar herkes gidemiyor oralara. büyük bir haz ile anlatıyor gördüklerini. diğerleri de büyük bir bekleyiş ve heyecan içinde dinliyorlar onu'' İZLENİMİ VERDİ BANA BU FOTOĞRAF DOĞRUSU ;D... ama üstad harbi güzel çekiyor. saygılar...
Ynt: August Sander'den Birkaç Fotoğraf Daha...
2 ve 3'üncü fotoğraflar hariç diğerlerinin bence anafikri ''HERŞEYE RAĞMEN YAŞAMAK'' olmalı. ikinci fotoğrafta mağrur bir bakış sezdim doğrusu. çünkü nazi döneminde asker olmak bir ayrıcalık idi. asiller, soylular ve köleler misali. üçüncü...
Ynt: Tarlada Üç Genç Adam
size katılıyorum bayan bambina. bence de karizmayı ön plana çıkartarak, hatta sigaralı beyefendinin de biraz abartarak ''biz üç silahşörleriz'' ya da ''iyi, kötü ve çirkiniz'' modunda bir duruş ile (doğrusunu söylemek gerekirse o elbiselerin içinde olsam ben de böyle...
Ynt: Isabel Muñoz'a Ait Bir Kare
herşeye rağmen TANGO diyen iki insan... ayrıca genç olan çocuk da bir izleyici bence. duruşunda 'bunlar ne yapıyor burada' dedirtecek bir ifade yok bence.
Ynt: National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri
gerçekten tüm resimler harika. çeken arkadaşları can-ı gönülden tebrik ederim. bu siteye daha yeni üye oldum ve müdavimi olacağımdan da eminim. teşekkürler.