Arama sonuçlarınız

1. S

Türkiye'de Zorda Kalındığı Zaman Yenilebilecek Böcek Türleri

Ynt: Türkiye'de Zorda Kalındığı Zaman Yenilebilecek Böcek Türleri Ben hemen hemen hiç yazmayan ama, ilgiyle takip eden bir üyeyim. (Üyelik kaydımı yaparken de bu özelliğimden bahsetmişimdir). Bu gün yazma ihtiyacı hissettim. Konunun açılış sebebi belli yenilebilir böcekler hakkında bilgi...

2. S

Çadır Onarımı Hakkında Bilgi

Ynt: Çadır Onarımı Hakkında Bilgi Arkadaşlar birde bu malzeme var dolgu özelliğide varmış..! Yama tutmada oldukça kullanışlı geldi bana..! http://www.hepsiburada.com/bison-053738-liquid-rubber/productDetails.aspx?categoryid=451818&productid=hrbisonrubber#tablnk
  3. S

Enstrümantel Müzik mi Yoksa Sözlü Müzik mi?

Ynt: Enstrümantel Müzik mi Yoksa Sözlü Müzik mi? Sözlü müziğin dinleyicinin o anki ruh haline yüzdeyüz hitap ettiğini sanmıyorum. Müzikteki sözleri belki yüzde doksanı ona hitap ediyor olabilir. Ama, enstrümantel müzikte sizin, yüzdeyüz sizin istediğiniz ve düşündüğünüz gibi cereyan ediyor...

4. S

Yılan ve Fare

Ynt: Yılan ve Fare Bu fotoğrafta ilginç olan, yılanın fareyi tersten yutuyor olması... yutma işleminin kolay olması için kesinlikle avının başını ilk olarak yutmaya çalışırlar...
  5. S

Dev Piranha

Ynt: Dev Piranha Bu balık zannederim piranha değilde "africa tiger fish" olsa gerek..!

6. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben Sadık..! Survival başlığı siteleri dolaşırken " neden bizim yok " diye düşünüyordum. Sonra, " birde survival değilde kampçılık adı altında arama yapayım" dedim..! Şükür kavuşturana buldum sizi... :) Erzurumluyum. Adminimizede dediğim gibi, birebir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR