Arama sonuçlarınız

1. D

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" ustam düzgün duruyolar birtanede ben almayı düşünüyorum inşallah hayırlı olur konuyu takip ediyoruz. yalnız yapılan masraflarıda eklerseniz bir fikir sahibi oluruz.şimdiden teşekkürler.

2. D

Land Rover Defender Almayı Düşünüyorum

Ynt: Land Rover Defender Almayı Düşünüyorum hidrolik direksiyon ve turbo motor bu sorunu çözermi acaba?
  3. D

Ynt: Land Rover Defender Almayı Düşünüyorum oda biraz lüks kaçacak bizim için

4. D

Ynt: Land Rover Defender Almayı Düşünüyorum arkadaşlar ben edirne ipsaladan yazıyorum .bende toyota helux 4x2 ve 323 mazda heçbek var ikiside çamur ve karda iş yapmıyo avcılığı ve orman gezilerini sevdiğimden dolayı 4x4 düşünmüştüm. birde bizim buralar çeltik (pirinç) üretim bölgesi bol...
  5. D

Bir Defender Hikayesi de Benden

Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden ustam bursadaki 71 af 493 plakalı aracı sizmi topladınız?

6. D

Ynt: Land Rover Defender Almayı Düşünüyorum saolun arkadaşlar

7. D

arkadaşlar defender almayı düşünüyorum günlük kullanıma uygunmudur. bir arkadaşınkini kullandım çok motor sesi duyuluyo acaba hepsi öylemi? birde direksiyon hidrolik olmadığı için çok ağır geldi bana. hidrolik gerekli performansı sağlarmı yakıt durumları nedir cevap veren arkadaş olursa şimdiden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR