Arama sonuçlarınız

1. C

Freelander 2.0 Td4 (multimedia) Öneri

Selam; Direksiyondan kumanda işlevi çalışıyormu aracınızda? Maalesef Adana'da direksiyondan kumandayı çalıştıracak bir usta bulamadım.

2. C

Araç Ekspertizi ve bakımını nereye yaptırabilirim?

Ynt: Araç Ekspertizi ve bakımını nereye yaptırabilirim? ssbman ilginize teşekkür ederim. Aracı aldım 1995 Model ZJ... Ama yine de İstanbul'da servise götüreceğim. Cevabınız için teşekkür ederim.
  3. C

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben CAN; Gazeteciyim, doğa sporları, fotoğrafçılık ve av sporları ile ilgileniyorum. Bayramdan sonra aracımı alıp off-road'a da adım atmış olacağım. Düzenlenecek olan etkinliklerde siz değerli dostlarımızla tanışmak isterim. 33 yaşındayım, evliyim, bir...

4. C

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 01- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 02- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 03- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 04- 1993 4.0 I6 - ZJ - Kaan Akyolcular (Templar) -...
  5. C

Araç Ekspertizi ve bakımını nereye yaptırabilirim?

Sevgili Gezenbilir üyeleri; JEEP hakkında siteden çok şey öğrendim. En azından piyasada konuşulan afaki şeylerle ilgili sorular kafamdan tamamen silindi. Bayramın 4. günü İstanbul'a 1995 model ZJ almaya gideceğim. Araç sahibi arkadaş, aracının muayyer olduğunu ve istediğim yere gösterebileceğimi...

6. C

Sibop Başlarının Taşlanması ve Amartisör Sorunu

Ynt: Sibop Başlarının Taşlanması ve Amartisör Sorunu ssbman teşekkür ederim görüşünüz ve verdiğiniz bilgiler için. Evet bencede en mantıklısı biraz bekleyip sağlıklı bir aracı almak sanırım. Çünkü bu araçlarda tek sorun söylenip sonrası çıkarsa sanırım, altından kalkamam ve JEEp sevdama sekte...

7. C

Ynt: Sibop Başlarının Taşlanması ve Amartisör Sorunu Teşekkür ediyorum duyarlılığınız için. Bu sibop dedi adam ama subap başlığı mı tam bilemiyorum. Bunun taşlanması için 1000 TL isteniyormuş, amartisör fiyatlarından ise hiç haberim yok...
  8. C

Merhaba JEEP dostları; 1993, 1994, 1995 modellerinden ZJ araç bakıyorum ve birkaç tane seçenek buldum. 1995 model araçta sibop başlarının taşlanması (paslandığı söylendi) ve 4 amartisör değişecekmiş. Bunun bana maliiyeti ne olur? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevap yazabilirse çok mutlu...
  9. C

95-97 Model Arası Jeep Grand Cherokee Almak İstiyorum Tavsiyeler Lütfen?

Ynt: 95-97 Model Arası Jeep Grand Cherokee Almak İstiyorum Tavsiyeler Lütfen? Selam ben de yeni üyeyis ve yeni bir jeep ailesi ferdi arefesindeyim. Öncelikle araç konusunda bu siteden çok şey öğrendim. Katkısı olanlara çok teşekkür ederim. Size bu araçla söylenebilecek iki şey, "Çok yakar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR