Arama sonuçlarınız

1. kampokyanus

Bu Ürünleri Nerde Bulabilirim (zj)

Ynt: Bu Ürünleri Nerde Bulabilirim (zj) tesekkur ederim dostum.yarin gorusecegim hemen.

2. kampokyanus

Bu Ürünleri Nerde Bulabilirim (zj)

Ynt: Bu Ürünleri Nerde Bulabilirim (zj) alfonse kardes iyi gunler 97 zj aracimi ofrod icin jant lastik yukseltme tepeye bagaj...vs dusunuyorumyaklasik fiyatlari ve kimden alabailecgim hakkinda bilgi verebilirmisin(arkadaslar goole yazmislar onun icin sana soruyorum)tesekkuerler....
  3. kampokyanus

Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya)

Ynt: Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya) arkadslar bu cadir kac lira?

4. kampokyanus

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar bulent bey cok tesekkur ederim.fiat da fena degil mis:)ama mantiklisi o tabiki bencede.ocak ayi icinde allah nasip ederse araci alacagim 35-40 arasi butce ayridim.alinca yada almadan sizi rahatsiz ederim.tesekkur ederim.ben ankaradan tolga demir.
  5. kampokyanus

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar iyi gunler ben eski cj ciler den simdi navara almaya karar verdim.bir kac sorum olacak.fakat yuksetme makasdan omasi ile lif kit olmasi hem ekonomi acisindan hemde goruntu acisinsindan ne far ediyor.?birde sizin aranabinizin lastik jant olcusu nedir acaba kolay gelsin.

6. kampokyanus

Satılık 76 Model Cj5

Ynt: Satılık 76 Model Cj5 ıyı gunler bu arac 76 mı 79 model mı?maksaları genıs mı darmı?

7. kampokyanus

Alınık tek Hup ve Tek 33'' Jant Lastik, Satılık Tek 31'' Lastik Jant

Ynt: Alınık tek Hup ve Tek 33'' Jant Lastik, Satılık Tek 31'' Lastik Jant tesekkur ederim.bana cok gelir ben daha ucuz bir sey aramaya devam edeyim.benim icin sifir olmasina gerek yok zaten.kolay gelsin.
  8. kampokyanus

Alınık tek Hup ve Tek 33'' Jant Lastik, Satılık Tek 31'' Lastik Jant

Ynt: Alınık tek Hup ve Tek 33'' Jant Lastik, Satılık Tek 31'' Lastik Jant satilik tek lastik ve jant icin ne istiyorsunuz.bende arkda istepnede kullanacagim.ekonomik olursa alirim.tesekkurler
  9. kampokyanus

Yedek Jant ve Lastik Araniyor

cj8 icin arka kapi uzrine 31 olculerinde 1 adet jant araniyor...ve telsiz anteni:)

10. kampokyanus

CJ8 Yakıt Sorunu

Ynt: CJ8 Yakıt Sorunu keske ilk jeep almadan burada yazilan her seyi okusaymisim ben bu tecrubelerin hepsini bir miktar:) para ile satin aldim.neyse yukseltme isini bir ustaya goturu verdim hepsini halletti.gerci daha bitmedi,lpg isiyle ugrasiyorlar.anten konusunda yardimci olursani...

11. kampokyanus

CJ8 Yakıt Sorunu

Ynt: CJ8 Yakıt Sorunu evet tavsiyeleri dikkate alarak araci takozlarindan 4-5 cm yukselttim.sira lpg isinde simdi ona baslayacagiz.bir baska eksik var telsiz anteni ama uzun olanlarindan nerden bulabilirim saygilar.
  12. kampokyanus

CJ8 Yakıt Sorunu

Ynt: CJ8 Yakıt Sorunu iyi gunler cj8 e 33 lastikleri taktim cok guzel oldu fakat hakliymissiniz yukseltmeden olmayacak daha simdiden surtmeye basladi,bu yukseltme isinde en ekonomik ve rahat(esneyi de bozmadan)nasil basarabilirim?makaslarin arasina lastik koyma diye bir islem varmi...

13. kampokyanus

Cj 8 'e 33-12.5-15 Lastik Takınca Kaç Cm Yükselir?

iyi gunler bir sey danismak isterim cj 8 de su an205-75-15 lastik var ve ben 33-12.5-15 lastik takmayi dusunuyorum arac kac cm yukselir?birde 15 cm lik davlumbaz genis olan(camurluklarin ustune takilan siyah plastikler)bulunur mu ve fiati nekadardir.tesekkur ederim
  14. kampokyanus

CJ8 Yakıt Sorunu

Ynt: CJ8 Yakıt Sorunu /Users/okyanusdersanesi/Pictures/iPhoto Library/Originals/2008/Dec 16, 2008_2/10835683_590020_xfoh600.jpg bu arac hic bir sey yapmamis 33 lastikler olmus.sadece davlunbazlar genisletilmis.
  15. kampokyanus

CJ8 Yakıt Sorunu

Ynt: CJ8 Yakıt Sorunu iyi gunler arkadslar,coktandir buralarda degildim 74 model cj 5 aldim topladim(sertac in arabayi)biraz pahalliya tecrube satin aldik ankarada bu isi yapmak cok zor ve pahalli kurtlar koselri kapmislar maalesef jeep in varsa zenginsin sokul paralari..neyse sertac tan...

16. kampokyanus

CJ5 Tentesi Bestop Supertop (SATILDI)

Ynt: CJ5 Tentesi Bestop Supertop (SATILDI) arkadslar tente satildi datca da bir arkads aldi,saygilar..bu arada toplamak icin cj5 ariyorum uygun fiatli satan var ise yonlendirin tesekkurler..
  17. kampokyanus

CJ5 İçin Tente Aranıyor

Ynt: CJ5 İçin Tente Aranıyor satılık olan da yenı aldıgımda ıkısıde bu lınk de mevcut.
  18. kampokyanus

CJ5 İçin Tente Aranıyor

Ynt: CJ5 İçin Tente Aranıyor http://www.facebook.com/album.php?aid=17551&id=700688769

19. kampokyanus

CJ5 İçin Tente Aranıyor

Ynt: CJ5 İçin Tente Aranıyor benım yenı aldıgım bu; http://www.facebook.com/album.php?aid=17551&id=700688769
  20. kampokyanus

CJ5 İçin Tente Aranıyor

Ynt: CJ5 İçin Tente Aranıyor ben asla bestop tan sasmam,jeep gosteren tentesı dır helekı ten rengi ise,eskı cıkanı renk den dolayı degıstırdım hem kuması saglam hemde ıskelti.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri