Arama sonuçlarınız

1. H

1992 Model - Lada Niva Hidrolik Direksiyon - LPG'li

Ynt: 1992 Model - Lada Niva Hidrolik Direksiyon - LPG'li kapıları kapatma hemen dostum :)

2. H

1992 Model - Lada Niva Hidrolik Direksiyon - LPG'li

Ynt: 1992 Model - Lada Niva Hidrolik Direksiyon - LPG'li pazarlık var mı ?
  3. H

Çorum Off-Road Gezilerimizden Kareler (Şubat 2010)

Ynt: Çorum Off-Road Gezilerimizden Kareler (Şubat 2010) Levent çok teşekkürler...Özverili bir arkadaşsın...Aranızda olmak güzel.. Karelerin daimi olması dileğiyle....

4. H

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Erkan BIYIK Hypnoz 19 94 zj 5.2 Çorum
  5. H

Bu Telsiz Nedir Yardım

Ynt: Bu Telsiz Nedir Yardım Dedem anlatırdı, bu telsizlerle taaaa alamanyadaki kardeşleriyle koşuyorlarmışş..... :D

6. H

LPG den Benzine Geçiş

Ynt: LPG den Benzine Geçiş 94 cherokee yeni aldım...bende de şöyle bir durum var..aracı çalıştırdığımda kumandadan tüpe almam gerekiyor yoksa sürekli benzinde çalşıyor..kontağı her kapatıp açtığımda aynı durum...sistem milano...sinir krizi geçirmek üzereyim..

7. H

Kalorifer ve Klima Tahliye Hortumu Suyu İçeri Veriyor, Yardım.

Ynt: Kalorifer ve Klima Tahliye Hortumu Suyu İçeri Veriyor, Yardım. Mutlaka kontrol edin, yoksa benim gibi ıslanan döşemeyi bu mevsimde nasıl kurutacağınızı düşünür durursunuz... :-[
  8. H

Ynt: Kalorifer ve Klima Tahliye Hortumu Suyu İçeri Veriyor, Yardım. Resimde belirtilen noktalarda 1,5 cm çapında birer adet delik var. İkiside toprakla kapanmış..Özellik ön kaput halatının geçtiği yerin hemen altındaki deliğin kapanması sorun yaratıyor..Boşluğun olduğu yer havuz şeklide ve...
  9. H

Çamur Lastiği Sorunum

Ynt: Çamur Lastiği Sorunum 3" yükseltme takozlamı yoksa kit yükseltme mi acaba ? Teşekkürler.. lastik için marka için öneride bulunabilirmisiniz ? kumho almayı düşünyorum.. kl71 yada 834

10. H

Çamur Lastiği Sorunum

Aracım 94 grand cherokee.. 2" yükseltme yaptım. Çamur lastiği takacağım fakat 30x9.50x15 ölçülerinde lastik sıkıntısı var.Stoklardaki mevcut lastik ölçüsü 31x10.50x15..bu ölçülerdeki lastiği kullanabilirmiyim ?

11. H

94 Model grand cherokee aracım kalorifer ve klima tahliye hortumu tıkandığı için suyu sürücü koltuğunun altındaki döşmenin altına veriyor.Bakmadığım yer kalmadı ama tahliyenin yerini bulamadım.Konuyla ilgili bilgisi olan arkdaşlar yardım ederse çok sevinirim .Teşekkürler..
  12. H

G.Cherokee ZJ için Monroe amortisör buldum sizce fiyat nasıl

Ynt: G.Cherokee ZJ için Monroe amortisör buldum sizce fiyat nasıl çok haklısınız...belirtiğiniz noktalar çok önemli..benimde ihtiyacım var ama ne alacağımı bilmiyorum...

13. H

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Merhaba arkadaşlar, 94 5.2 Erkan BIYIK-Çorum
  14. H

G.Cherokee ZJ için Monroe amortisör buldum sizce fiyat nasıl

Ynt: G.Cherokee ZJ için Monroe amortisör buldum sizce fiyat nasıl dostum benim aracımda 94..bu fiyatı nerden aldın öğrenebilirmiyim..
  15. H

Grand Cherokee Beşik Gibi...

Ynt: Grand Cherokee Beşik Gibi... açıklamalarınız için tşk..ben alıştımda arka koltukda oturanlara sormak gerek :)

16. H

Grand Cherokee Beşik Gibi...

Arkadaşlar 2001 model lada nivamı 94 grand cherokee ile takas yaptım..ladaya alıştığımdandır belki çok gevşek geliyor yolda..özellikle arka taraf çok sallanıyor.aracı servisine gösterdim hiçbir sorunu yok..normali böyle dediler..acaba diyorum amorsitör ve helezonlar çokmu gevşedi..nede olsa 15...
  17. H

Lada Niva 1,7 - Ateşleme Bobini Arıyorum. - (Bulundu)

Ynt: Lada Niva 1,7 - Ateşleme Bobini Arıyorum. - (Bulundu) arkadaşlar ilginiz için tşk.sahibinden sitesinden aldım 50 tl ye sıfır doktordan..:)
  18. H

Lada Niva 1,7 - Ateşleme Bobini Arıyorum. - (Bulundu)

ateşleme bobinimde çatlak olduğu için atlama yapıyor..bunu onarmam yada yenisini bulacağım yer hakkında bilgisi olan var mı ?

19. H

Lada Niva 1700 Kitapçığı (İngilizce)

Ynt: Lada Niva 1700 Kitapçığı (İngilizce) google çevir e tıklıyorsun tr oluyor...sen çok yaşa googlee :))
  20. H

Niva 'ya (LSD) Kilitli Diferansiyel Montaj Resim + Test Video

Ynt: Niva 'ya (LSD) Kilitli Diferansiyel Montaj Resim + Test Video ürünü nerden temin edebiliriz bilgisi olan var mı ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri