Arama sonuçlarınız

1. K

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlardost resimler güzel ama t.c.şartlarında malum parça ve vergi uff uf ;)

2. K

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlardost bu resimlere sadece yehhhh yehhhh :) denir gözlerimim pası açıldı fütursuzca var olun.. Bu arada hanımefendi teşekkür ederim efendim hoşbuldum.. sürçilisan ettimse affola..
  3. K

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlarcan benim için toyota.. hı luxs 2.4 ile 2.8 land curuıser olarak ta bj 60 ve 62 olarak bir şey ifade ediyo bilginize saygı duyuyorum bağışlayın.. vx80.land 100 ve diğerleri ilgi alanım değil sevgiler ben toyota yı seviyorum sadece kendimce ;D

4. K

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi teşekkürler.. ;D susmama ma izin vermediğiniz için efm.bu arada ikaz edilen ling de kendimi tanıttım diye umut ediyorum . çünki ikaz edildim.. :)
  5. K

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) selamlar ismim ufkan antalyada ikamet ediyorum doğasever ve off road tutkunuyum.. araçlardan sadece toyota yı tek geçerim ;D hı luxs yada land curıser farketmez.. bu sevgimide faruk abime borçluyum namı değer the faruk ;D onun araçlarına binme zevkini verdi bana...

6. K

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ok sevtap hanım sustum :)

7. K

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi özür dilerim yunus bey
  8. K

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar bey aynen size katılıyorum.. sadece baştan beri okuyorum buraya taşınmasını bende asla tasvip etmiyorum.. inşallah izmitde tanırsınız bu arkadaşlarımı ikiside değerli insandırlar.. duyumlarımıla ilgili faruk bey de orada olucak toyotası ile.bende gelicem...
  9. K

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bu sevdaya 8 yıl oldu katılalı buna da sebep faruk abim çünki onda 4 adet toyota var. ve hepsinde ahmet ustanın imzası var.. sadece faruk la antofun işi olmaz dedi..buna meylim oldu özrür dilerim herkezden.. antof antalyada bir kurum değildir.. ofroad...

10. K

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi evet kesinlikle öyle size katılıyorum..

11. K

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bende sadece toyotacıyım faruk bey gibi.. tornacı değilim.. sevgiyle kalın toyotacı dostlar
  12. K

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yoksa antoff u sizemi devretti ;D

13. K

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ahmet usta daha düne kadar faruk beyle olmaz diyodunuz hayırdır..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri