Arama sonuçlarınız

1. P

Frontera Sport Modifiye ?..

Ynt: Frontera Sport Modifiye ?.. aslında baktım birkaç 5 kapılıya ama adamlar arabalarına bakmamış... bir tanesi ben çok iyi bakarım diyordu arabama gittiğimde altı yağdan görünmüyor radyatörün yedeğinde su yoktu adamın yanından zor kaçtım internetten görsen 10 numara

2. P

Ynt: Frontera Sport Modifiye ?.. arkadaşlar ben dahalık aracımı satamadığım için sizin gruba katılamadım ama bir satarsam ertesi gün alacam bir fronti ama pek yakında olacağını hissediyorum
  3. P

Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009) herkeze merhaba paylaşımlardan dolayıda teşekkürrrrr tabiki!!! böyle bir etapta frontera 2,2 ne yapar bilen varmı kalırmıyım acaba

4. P

Ynt: Frontera Sport Modifiye ?.. cem bey merhaba öcelikle frontera hakkındaki bilgilerimin hepsini sizden öğrendim (ve öğrenmeye devam edecek gibiyim) bundan dolayı çok teşekkür ederim.ben daha almadım ama biraz fazla telaşeliyim herhalde 1998 model 2,2 almayı düşünüyorum 307 mi satarsam...
  5. P

Ynt: Frontera Sport Modifiye ?.. 1998 model opl frontera 2,2 motor yenilenmek gerekirse ortalama ne kadar masraf çıkarır? en çok arıza neden verir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri