Arama sonuçlarınız

1. R

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Slm ben Zeyd, Yaşım 21 ve hala öğrenci statüsündeyim =) 2 yıllık meslek yüksek okulunda okuyorum. Arkadaşın biri bana bu arabayı anlattı.Ben böyle bir aracın varlığından bile haberdar değildim.Hemen eve gelip araç hakkında anlatılanlara baktım ilk işim...

2. R

Lada Niva' da Titremeye Çare Arıyorum

Ynt: Lada Niva' da Titremeye Çare Arıyorum Hepinize verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.İnşallah en kısa zamanda Telman ustaya gidip göstercem arabayı. Bende bu Telman ustanın kartı vardı arabayı aldığımda torpido gözünde Telman ustanın kartını bulmuştumı ama sizlere sorup emin olmak...
  3. R

Ynt: Lada Niva' da Titremeye Çare Arıyorum H.b teşekkür ederim.Araçla yokuş çıkarken daha fazla artış gösteriyor.Normal düz yolda da yapıyor ama yokuş çıkarken düz yola nazaran daha fazla titreme yapıyor. Yetkili servisler bölümünde illaki vardır bu bilgi ama ben sizlerin gidipte memnun...

4. R

S.A abilerim,arkadaşlarım.Aranızda yeniyim ve bu ilk mesajım.Yaşım 21.Bu Foruma göz attıktan sonra bende bir lada niva hastası oldum.Daha öncesinden böyle bir aracın varlığından bile haberdar değildim ama kısa sürede beni kendine aşık etti =).Şükür olsun ki ucuza bulduğum bir lada nivayı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri