Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar ,
Aylik 340 tl veriyoruz maltepe parkta.Su an icin uyelikler yeniden durdurulmus diye duydum.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar,
Nacizane Erba 3.75 karavanim.Ufak tefek eklemelerle cok keyifli oldu.Allah herkese nasip eder insallah [emoji120]
Opsiyon ve extralar;
3 cam buyuk
Kapi tarafinda lumboz
Gomme disa dus
Arka depolama alanina disardan erisim
Ariston 15 lt elektrikli sofben
24inc 12v tv
Android tv box...
Aldigim tv'nin üzerinde dahili uydu alicisi var ve kanallar gömülü bir şekilde hazır.Bas calistir yani.
Aslinda merak ettigim; tv aski aparati gibi bir duzenegi karavanin dis kismina ( kapinin dista kalan kismana ) sok-tak'li bir sekilde nasil uygularim.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk...
Selamlar,
Yazlari disarida tv izleyebilmek icin icerideki mevcut tv'yi disari nasil bir sistemle alabilirim.Kapinin onunde izlemek istiyorum.
Selamlar
Seyir hizi olarak 80km'yi baz alirsak bir sorun cikarticagini dusunmuyorum.
Standart modeli ile off-road arasinda benim bildigim 80kg kadar fark var.Biri 620kg , digeri 700kg.
Aracinizin neyi,nasil,ne kadar cekebilecegini asagidaki linkten bakabilirsiniz.Uluslararasi bir sayfadir , sonuclari...
Hermetik soba kullanan ,marka-model tavsiye edecek birileri varmidir ?
Ayni sistemin sofben kullanimlari da baya artti...
Bu arada standart arka cam ve buyuk arka cam orneklerini gorebilirsiniz.Baya fark var.Goz onunde bulundurun derim...
400 tl gibi bir farki vardi.
Tapatalk Cloud - Downlaoad File VID-20200304-WA0014.mp4
Tapatalk Cloud - Downlaoad File VID-20200304-WA0013.mp4
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk...
Erba yetkilisi onur bey son 1 aydir pis su deposu konulacagini fakat tam olarak kesinlesmedigini soyluyordu arada.
Gecen hafta c.tesi gittigim de tekrar konusu acilinca takacaklarini soylediler.Agirlik yapmamasi acisindan 40 lt ve plastik olacak dedi.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...