Arama sonuçlarınız

1. W

Nissan TerranoII 2.7 TD

Evet Arkadaşlar Arazi Aracı Arıyorum. Nissan Terrano II 2.7 TD Modelini Beğendim Görünüş Olarak ve Yakıt Sarfiyatı İnternetteki Değerlere Bakarsak Bütçeme Uygun.96-98 Model Arası Düşünüyorum Fakat Almadan Önce Bir Araştırayım Dedim, Nedir ne Değildir. Bu Aracı Kullanan veya Tecrübesi Olan...

2. W

Bana Bir Araba Tavsiye Edin Lütfen !

Ynt: Bana Bir Araba Tavsiye Edin Lütfen ! Suzukilere tip Olarak Pek Kanım Isınmadı...
  3. W

Ynt: Bana Bir Araba Tavsiye Edin Lütfen ! Ben Aracı Daha Çok Asfaltta Kullanacağım Araziye Çok Nadir Çıkacağım... Onun İçin Yakıtı Düşük(max. 0.40 krş olmalı) ve Görünüşü İyi Olması Benim İçin Çok İyi Olur...

4. W

Öncelikle Selamun Aleyküm Arkadaşlar. Daha Önce Tipi Çok Hoşuma Gitti ve Opel Frontera Aldım ve Araziye Çıktığımda Arazi Aracının Farkını Anladım ve Binek Tipi Otomobilleri Gözüm Görmüyor. Fronteradan Tam Verim Aşdığım Söylenemez Fakat Arazide Gidşi Çok Hoşuma Gitmişti. Neyse Sadete Gelelimn...
  5. W

Opel Monterey 3.1 TD Nasıldır?

Öncelikle Selamun Aleyküm Arkadaşlar... Jeep Almayı Düşünüyorum,Pek Araziye Çıktığım Söylenemez Arada Bir Yaylaya veya Bağa Bahçeye Çıkarım,Araba Daha Çok Asfaltta Kullanılacak...Opel Monterey 3.1 TD Buldum Kendime Uygun Olarak Fakat Almadan Önce Bir Araştırmak İstedim. Bu Araç Hakkında Bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri