Arama sonuçlarınız

1. toyota05

SATILIK 1986 4x4 toyota hilux LN65

İhtiyactan çok ACİLL tayota hilux araçta merkezi kilit, orjina arazi eğim göstergesi,hidrolik direksiyon, Cd çalar, 2tonluk elektrikli vinç,4 adet sis farı bulunmaktadır.araç 437000 km olup daha motor istememektedir. Aracı alan arkadaşa ayrıyetten arka kabinde verilecektir. İrtibat No: 0506 243...

2. toyota05

Hilux gösterge panosu

Ynt: Hilux gösterge panosu bende orjinal 86 hilux 4x4 var arkadaşlar ama devir saati yok saygılar :)
  3. toyota05

1986 model 4x4 hılux

Ynt: 1986 model 4x4 hılux bilgileriniz için teşekkürler hocam

4. toyota05

1986 model 4x4 hılux

selam arkadaşlar 1986 model hılux un ön porya keçesini bulamamaktayım ... kendim amasya da ikametgah ettiğim için buralarda parça sıkıntısı olmaktadır. hılux cü arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim Saygılar .... ACİLLLL
  5. toyota05

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi ustam eline sağlık güzel bi liste olmuş ;)

6. toyota05

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi 1 Ömer Günay 1992 4 RUNNER Ankara 2 Umut Çelikel 1987 LandCruiser BJ60 Ankara 3 Uğur İNAN 1985 HİLUX...

7. toyota05

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi tamam madem öyle diyosun abicim beklerim ;D
  8. toyota05

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi 1986 hılux ln65 alparslan erden amasya nasıl eklenebilirm listeye. saygılar
  9. toyota05

Lada mı Gerçekten?

Ynt: Lada mı Gerçekten? Aradığınız araç Kesin Lada NİVA olmalıdır.. benim 94 model vardı ama siz alırsanız yüksek model seçiniz çünkü ben bir hata yaptım aldığım araç 4 vites di. 95 model ve üstü modeller 5 vites ve enjeksynlu 1.7 motor daha rahat edersiniz. Asla yolda bırakmaz siz ona sadece...

10. toyota05

Toyota Sahiplerinin Dikkatine

Ynt: Toyota Sahiplerinin Dikkatine SELAMLAR BEN AMASYA'DAN ALPARSLAN FORMA ZAMANIM OLDUKÇA GİRMEYE ÇALIŞIYORUM BİR AY ÖNCE 1986TOYOTA HİLUX 2,4 ALDIM ŞUANDA ARABADAN MEMNUNUM YAKINDA FOTOĞRAFLARI ATACAĞIM.. SAYGILAR

11. toyota05

Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum abi araban çok güzel olmuş güle güle kullan... Bn de 2 hafta sonra hilux alacağımm .. senin jantlardan nerde bulabilirim ve fiyatları nerelerde..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR